Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van valami, ami elveszi a...

Van valami, ami elveszi a tüzelés szagát?

Figyelt kérdés

Pár napja befogadtam az utcáról egy kutyust, aki tüzel. A baj,hogy tegnap elérkezett a termékeny napokhoz,mikor már magára engedné a kant,és nekem van egy kan kutyám. Illetve 2, de az egyik nem ivarérett még. Természetesen el vannak zárva,a szuka a lakásban,a kan kint,de ahogy kilépünk az ajtón, fejreáll a világ. Kb. egy óra,mire ki tudom cserélni őket,hogy a szuka is kint lehessen, a kan meg bent,mert bár a kanom teljesen jólnevelt,engedelmes,meghülyíti a szuka,és úgy kell levadászni.

Nem esznek,nem játszanak,csak állnak az ajtó 2 oldalán,és kaparják,ugatnak,tépik. Nincs valami megoldás,hogy legalább odakint ne érezze a szagot? Vagy nem is a szagot érzi,hanem tudja,hogy itt van?

Még kb egy hét van így előttünk,de én már most hulla fáradt vagyok,minden másodpercben rájuk kell figyelni, és itt vannak mellettük a vizsgák,a gyerek,házimunka,stb.

Köszi :)

2011. júl. 5. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mosd meg samponnal a szuka hátsóját, mert lehet azért nem veszel észre semmi változást a Deofill szedése ellenére, mert a szőr "illatozik" még a rátapadt vértől.
2011. júl. 5. 17:37
 12/17 A kérdező kommentje:

Tegnap ajánlotta egy ismerősöm,akkor elszaladtam,vettem. Azt sejtem,hogy nem egy nap alatt hat :)

Csak gondoltam hátha van valami bevált házipraktika, vagy ilyesmi :)

2011. júl. 5. 17:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Nincs rajta szőr, le kellett nyírni,annyira loncsos volt. :)
2011. júl. 5. 17:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Holnapra már észre kell venned a hatását.
2011. júl. 5. 18:33
 15/17 anonim ***** válasza:
A Deofill mellett érdemes intim sprével is befújni a környéket. Természetesen nem 100 % -os, ha közvetlen közelben vannak egymással, de nem annyira lesz intenzív az illat. A kannak lehet a dokitól kis nyugtatót kérni, ha túl akarod élni azt a maradék hetet.
2011. júl. 5. 18:38
 16/17 anonim ***** válasza:

ma 17:31

Már nincs szukám, de amikor használtam, az első nap elkezdtem adni. Nem reagáltak az udvari szagra a kanok az utcán. Nekem így bevált.

2011. júl. 5. 18:40
 17/17 anonim ***** válasza:

17.31. vagyok!

Én nem az első naptól adtam sajnos a szukának, kb. az 5. naptól. Kellett 1, 1.5 nap, hogy észrevegyem a változást a kan viselkedésén, de bejött nekünk is a Deofill.

2011. júl. 5. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!