Van valami, ami elveszi a tüzelés szagát?
Pár napja befogadtam az utcáról egy kutyust, aki tüzel. A baj,hogy tegnap elérkezett a termékeny napokhoz,mikor már magára engedné a kant,és nekem van egy kan kutyám. Illetve 2, de az egyik nem ivarérett még. Természetesen el vannak zárva,a szuka a lakásban,a kan kint,de ahogy kilépünk az ajtón, fejreáll a világ. Kb. egy óra,mire ki tudom cserélni őket,hogy a szuka is kint lehessen, a kan meg bent,mert bár a kanom teljesen jólnevelt,engedelmes,meghülyíti a szuka,és úgy kell levadászni.
Nem esznek,nem játszanak,csak állnak az ajtó 2 oldalán,és kaparják,ugatnak,tépik. Nincs valami megoldás,hogy legalább odakint ne érezze a szagot? Vagy nem is a szagot érzi,hanem tudja,hogy itt van?
Még kb egy hét van így előttünk,de én már most hulla fáradt vagyok,minden másodpercben rájuk kell figyelni, és itt vannak mellettük a vizsgák,a gyerek,házimunka,stb.
Köszi :)
Igen,ezzel tisztában vagyok,de most hirtelen nincs rá pénzem,mert nem volt betervezve,hogy behajítanak a kerítésemen egy tüzelő szukát,és ha jól tudom,tüzelés közben nem is lehet.
Az idősebbik kant nem lehet ivartalanítani,mert beteg,és öreg,nem bírná az altatást.
A fiatalabbik kan 3 hónapos,ő majd lesz ivartalanítva.
Nekem most rohammegoldás kéne :(
Ilyen gyors megoldást nem tudok.
Létezik tüzelőbugyi, de az csak arra jó, hogy a lakást a kutya ne "pecsételje" össze. De a kan szerintem úgyanúgy menni fog rá.
Mást sajnos nem tudok...:(
Utolsó,igen,tudom,hogy elveszi. De azt hiszem,nem én tehetek róla,hogy tüzel a kutya,sem arról,hogy nincs ivartalanítva, sőt,talán arról sem,hogy nincs tartalékban tizenezer forintom ilyen célra.
És tüzelés közben nem is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!