Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A lakásba szabad kutyt tartani?

A lakásba szabad kutyt tartani?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem tacsifélém volt társasházban, nem volt vele gond, télen 2 órát sétáltunk vele (fázott szegénykém, pucolt sokszor befelé!) nyáron meg suli után estig sétáltam vele így a lakásban nem rosszalkodott. De ha elmentünk valamerre akkor sem csinált disznóólat, elfeküdt egész nap is, ha arról volt szó. Vannak iylen kimondott nyugodt kutyák amik teljesen jól élik a mindennapjaikat társasházban is. Érdeklődj a neten vagy állatorvosnál, melyek ezek a fajták.
2011. júl. 4. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez nem fajtafüggô hanem nevelés kérdése.

Nekem munkaborderem van és semmi gond nincs vele, se amikor otthon vagyok, se amikor nem.

2011. júl. 4. 13:16
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem két orosz agaram van panelban. A mellettünk lakó csaj (1 éve lakik itt) egészen a múlthétig észre se vette, hogy van kutyánk. Egész nap mozdulatlanul fekszenek. Igaz ennek megvan a maga ára, minden reggel 4 kor kelünk és kocsival kiviszem őket a határba futni (párom egy távirányítható kisautóra szerelt fel egy plüssnyulat amit üldöznek) este ugyanez a program. A lakában annyi helyet foglalnak amekkora részen fekszenek (tehát két fotelt :D ) Minden reggel és este 1-2 órát folyamatosan mozognak...szerintem megfelelően tartva bármelyik kutyát lehet lakásban tartani csak ismerni kell az adott fajta igényeit
2011. júl. 4. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!