Szerintetek melyik kutyus aranyosabb?
2011. júl. 2. 23:20
1/10 anonim válasza:
A fekete :) De talán csak, mert a kolim hasonló kutyát fogadott be, és iszonyú drága volt :)
2/10 anonim válasza:
hát nekem egyikse szimpi : D de mind a kettő aranyos így kinézetre. attól függ, h hobbinak kell, vagy házat őrizni...
3/10 anonim válasza:
Én nem akarok semmi rosszat mondani. Ez csak az ÉN véleményem. Nem vagyok túlságosan oda a kis ölebekért, meg csivi szerű kutyusokért, és szerintem az a fekete kutyus eszméletlen ari. De ahhoz képest, hogy a csivavákért (ha egyáltalán az, mert nem vagyok túl jó fajtaismerő) nem vagyok oda, hát ahhoz képest ő is nagyon aranyos. Én sose tudtam választani, ha arról volt szó, hogy melyik kutya aranyosabb. Úgyhogy a saját véleményem alapján biztosítalak, hogy mindketten írtó aranyosak! :D
5/10 anonim válasza:
szia!
Egyértelműen a mudi! Már meg sem ismerik a magyar fajtákat, látod? Elég szomorú...
Még az állatorvos is jobban örül, ha én megyek a mudimmal a sok külföldi kutya után. Hajrá, magyar fajták!
6/10 anonim válasza:
mindegyik aranyos de szerintema fekete utyus aranyosabb.
7/10 xnorkax válasza:
Nekem a fekete jobban tetszik, mert ő még olyan számomra elfogadható méretű. :) DE persze mindkettő aranyos.
8/10 anonim válasza:
Nem szoktam külömbséget tenni a kutyik között de a csivi szerintem cukibb!:)De mind2 nagyon édi!
9/10 A kérdező kommentje:
A fekete nem mudi hanem egy közepes testű keverék ...
De biztos van benne mudi is ...
Köszönöm mindenkinek a válaszát
2011. júl. 3. 17:31
10/10 anonim válasza:
szia!
Lehet, hogy nem fajtatiszta mudi, de 95%-ban mudi jellegű. Nekem mudim van, ugyan így néz ki :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!