Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kan kutyusom miért nem...

A kan kutyusom miért nem akarja megtermékenyíteni a nőstény kutyám?

Figyelt kérdés

Együtt nőttek fel. A nőstény kutyus már 1 éves volt amikor a kan 3 hónaposan került ide. Mindenre (főleg a rosszaságra =) a nőstény kutyusom tanította meg...

Minden kutyusra rámászna a kan kutyus, de a "párjára" nem.

Szerintetek miért?

talán az anyának tekinti? vagy ez a kutyáknál nem számít????

2009. márc. 27. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Nem az anyjának tekinti, hanem a társának.

Előfordul kutyáknál, hiába állna meg neki a szuka, ez nem kell.

De miért akarod, hogy vemhesüljön a kutyád? A tenyésztés nem kevés felelősséggel járó feladat, hogy akarsz/a kutyáidhogy fognak ennek megfelelni, ha ezt sem tudod? Gondold meg mégegyszer.

2009. márc. 27. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Most miért mindenki evvel jön ,hogy minek akarod tenyészteni??? Ha ő így akarja legyen így. Szerintem társnak tekinti.
2009. márc. 28. 07:16
 3/8 anonim ***** válasza:
31%

Alapvető dolog, hogy a kan csak akkor akar "rámászni" a szukára, ha az tüzel!Csak abban a 2 hétben érdekli szexuálisan!

Amúgy nálunk pont hasonló a korkülönbség a kutyáim között, de mikor tüzel a szuka, akkor bizony mindent belead a kan!:-)

Azt meg nem értem, egyesek miért nem a kérdésekre válaszolnak?? Azt sem tudják, mi van a háttérben, de rögtön betámadják a kérdezőt. Nem törvénytelen dologról kérdezett, úgyhogy nem kellenek önjelölt igazságosztók!

2009. márc. 28. 09:28
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
De ha valaki olyan hülye hozzá, hogy azt se tudja, hogy a kutyák a tüzelési időszakon kívül nem fognak egymásra mászni, akkor miért ne baxhatnák le páran? Általános iskola 6.-os tananyag, és ha valaki ilyen alapismeretek nélkül akarja ész nélkül poénból, vagy megélhetésből szaporítani az amúgy is túlszaporított kutyákató, akkor bizony nekem is nyílik az a bizonyos bicska a zsebemben.
2009. márc. 28. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

11.57-es hozzászólónak:

Részben igazad van, ezt illene tudnia egy kutyásnak, de amúgy nem tananyag, és sokan nem tudják. Biztos fiatal.

A többi részével meg azért nem értek egyet, mert nem az az oldal címe: " törzskönyvezett, munkavizsgás, kiállításgyőztes kutyákat tartók gyülekezete, akik soha nem pénzért tenyésztenek". A legtöbb tenyésztő sajnos nem azért fél a szaporítóktól, mert ott silány a minőség, henem mert konkurencia, sokszor jobb minőséggel......

2009. márc. 28. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

Akkor még Te se találkoztál Tenyésztővel, maximum törzskönyves szaporítóval...

Akiket én ismerek, azoknak nem konkurencia, mivel már előre kb 4 alomra megvannak a leendő kiskutyák gazdái. Mivel nem mennyiségre tenyésztenek ez a 4 alom kb 3 év alatt fog összejö9nni ha minden jól megy. Aki csak arra gyártja a kutyákat, hogy legyen mit eladnia, az NEM tenyésztő függetlenül attól, hogy ad törzskönyvet, vagy attól, hogy összeszedett magának valamilyen "mestertenyésztői címet. Elég pénzzel, és sok s*ggnyalással bárki összeszedhet ilyen címet magának Magyarországon.

2009. márc. 28. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:

13.51-nek

Ne keverd össze a tenyésztőt a törzskönyves szaporítóval. Én tenyésztőtől vettem a kutyám 1 évet vártam rá, hogy attól a szülőpártól akit kiválasztottam meglehgyen a kölyök. Egy tenyésztő nem hoz le egy szukától évente két almot, Egy szuka 2-6 éves kora között 4-5 almot ellik. És 6 éves korában vége.

Az ilyen tenyésztőknek nagyon nem konkurencia a szaporító, mert egyrész alku nélkül annyiért tudja adni a kutyáit amennyit kér érte, másodszor sorban állnak értük.

Nekik ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy szaporítók hány ezer kiskutyát csinálnak évente.

De mivel a legtöbben részvesznek a fajtamentésben, megpróbálják a mentett kutyákat elhelyezni, így látják mi történik az országban. Ez ami nem mindegy nekik.

2009. márc. 28. 19:17
 8/8 A kérdező kommentje:

bocs az kimaradt hogy tüzel...

és ez csak egy kérdés volt... pont azért mert nem akarok kiskutyákat, és mivel nem vettük időben észre hogy tüzel, de nem vettük észre hogy csináltak volna valamit...

különben nyugodtabban is írhatnál, ha nem tudod az előzményeket... nem is értem minek van ez az oldal... és igaza van az alattad írónak, ez nem,: törzskönyvezett és kutyatenyésztők honlapja!!!

nem hiszem hogy valakit le kellene az miatt pontozni, mert leírta a véleményét, vagy VÁLASZOLT A KÉRDÉSEMRE!!!!

2009. márc. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!