Hogyan tanítsam meg morogni?
1 hete kaptunk egy 7 hetes amerikai pitbull terriert.Már 2 parancsot megtanítottam neki(lábhoz,ül). Később megszeretném tanítani a morgásra/vicsorításra is.Hogyan csináljam?
13/L
A 21:12-es nem viccből írja, amit ír...tudom, hogy ilyen fiatalon téged nem nagyon érdekel, de próbáld meg megérteni. Meglehet, hogy neked szerencséd volt, de előfordulhat, hogy az a szaporító másnak egy selejtes idegrendszerű kutyát fog adni, aki majd neadjisten rátámad egy kisgyerekre...
A morgás pedig, hidd el, hogy az adott helyzetben majd kijön belőle...A morgás figyelmeztetés az "ellenségnek". Miért szeretnéd, hogy rád, a gazdájára, a falkavezérre parancsszóra morogjon, tehát provokálni akarod arra, hogy agresszívan viselkedjen veled szemben...szerintem ez nem normális dolog, a végén te fogsz pórul járni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!