Most komolyan gondoljátok?
Néhány kérdést olvastam, hogy nincs pénze drága tápra és nem eszi meg az olcsót, mit csináljon.
Olyan válaszokat kapott szegény kérdező, hogy főzzön rizst, sárgarépát, borsót és csirkemellet.
Akinek nincs pénze drágább tápra, hogy tellene csirkemellre a kutyának?
Nekem sem telik drága tápra de,hogy ilyet főzzek neki... Kéthetente vasárnap főzök a családnak ilyen ebédet, nemhogy a kutyának. Persze aki megteheti miért ne. De kicsit túlzás...
Én erre csak azt tudom mondani, hogy aki a minimumot nem tudja biztosítani a kutya számára (etetés) az mi a csudát csinál, ha az állatnak orvosra van szüksége?
Egyébként akkor a kutyátok mit kap enni?
Csirkefarhát, disznófül, kacsafarhát, csirkeláb, stb... (100Ft/kg). + egy fél pohár rízs vagy kukoricadara (kb. 20Ft) + mellé egy kis sárgarépa reszelék (5Ft).
125Ft-ból megvan egy németjuhász méretű kutya kajája egy napra.
hát azért az utolsó által leírt receptnél én tartalmasabb kaját utalnék egy kutyának... télre még így elmegy ez a "hús" tartalom, de egy nyári szezonra, főleg sportosabb kutyának több fehérjét adnék.
ha más nem, hát egy-egy lágytojást hozzáadni.
A rendszerváltás óta lehet kapni különböző minőségű és márkájú tápokat.
Azelőtt ilyeneket itthon nem lehetett kapni, mégis volt kutyatartás.
A kutyatartás soha nem függhet attól, hogy csak táppal lehessen a kutyát etetni.
Ha nincs táp akkor ne tartsak kutyát? Nyilván akkor főzők.
Elmondanám, hogy a mai napig főzök a kutyámnak és a tápot csak kiegészítésként adok neki.
Az, hogy más csak tápot ad a kutyájának az az ő dolga.
Rendszerváltás előtt is volt munkakutyázás, kiállítás stb... és származott abból probléma, hogy nem ettek tápot? Nem. Mindig az adott körülmények szerint kell élnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!