Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy szoktassunk le egy...

Hogy szoktassunk le egy snacit az ugatáról?

Figyelt kérdés
Praktikák kellenének nekem arra hogy hogyan szoktassam le az egy éves törpe schnauzeremet a "veszett" ugatásról! Már teljesen ki vagyunk tőle. Amint valami kis zajt vagy kopogást hall egyből elkezd torka szakadtából ugatni és rohan az ajtóhoz. Akár az éjszaka közepén is.Szerintünk sajnos ez azért van mert mindenkit imád, még ha betörő lenne akkor is agyonnyalogatná ha kinyitná az ajtót.
2009. márc. 27. 10:47
 1/2 anonim ***** válasza:
probáld + ha ugrál le lökni magadról vagy ne vedd észre ez töbnyire segit az ugatással nem tom mit lehet kezdeni
2009. márc. 27. 17:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a kutyasulit javasolnám. Itt általában a kutya és a gazdi is megtanulja, hogy mi az engedelmesség és azt hogyan érhetjük el. Ezen kívül tökéletes program a kutyának és a gazdijának. Vannak eredendően jó jelzőkutyákként aposztrofált ebek, ők természetüknél fogva ugatnak, ha mozgást éreznek kintről. Vannak akiknek ez nem domináns a természetükben. Viszont az ugatósabb fajtákat is tanítással csendesebbé lehet tenni, de én szakembert ajánlanék és kutyasulit.
2009. márc. 28. 09:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!