Mikor áll fel a francia bulldog füle?
Figyelt kérdés
Van egy 7hetes francia bulldogom, de nem áll még a füle. Fel fog neki még állni, vagy mit lehet tenni? Nem zavarna ha lekonyuló fülű lenne, de érdeklődöm, imádom a kis denevérfülüket, ezért IS választottam ezt a fajtát sok más ok mellett.2011. jún. 29. 21:04
1/2 anonim válasza:
7 hetesen még nem kéne nálad lennie.
2 hónaposan már fel kéne állnia
2/2 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy valami izét kell rakni neki a fülére hogy úgy maradjon a porc.Szoktam látni kiállításokon is hogy a dobermannak meg a malinoisoknak van valami a fülén hogy úgy maradjon a porc.A Yorkiknál is így van csak nekik mást kell rakni a fülükre.Kérdezz meg egy állatorvost:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!