Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha az utcából több kutya a...

Ha az utcából több kutya a ház elé jár üríteni (gondolom mert nekünk van nőstény kutyánk csak), mit tehetek ellenük?

Figyelt kérdés
Próbáltam szólni nekik, el lettem hajtva, hogy semmi közöm nincs hozzá, hogy a kutyájuk hová ürít. Kertvárosban élek, és elől nincsen kerítés, mivel a kocsiföljáró van. Ráadásul elől van egy elkerített kiskert, oda is bemennek valahogy, az is tele van kutyagumival. A mi kutyánk a hátsó kertbe van, elég az ő piszkát összeszedni mikor nyírom a füvet, nem hogy még más kutyájáét is.
2011. jún. 28. 12:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha nincs kerítésetek, hogyhogy nem megy el a kutya?
2011. jún. 28. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:
En termeszetesen megkernem azokat akik odapiszkitatjak a kutyajukat a haz ele hogy legyenek figyelmesebbek. Ha ez nem hatna az en kutyam mondjuk parancsra piszkit odaronditatnek a hazuk ele Jelzem en mindig szedem a kutyapotyadekat az ebemnek. Masik az ivartalanitas sajat magadnak es a kutyadnak teszel vele jot. Illetve a kaja a kutyaknak is valtozastos etrendre van szuksege gondolom te se a szar minosegu teszkoparizsit es a szottyadt zsemlet preferalod... Probalj meg neki is minoseget biztositasni:) Sok siker!
2011. jún. 28. 16:58
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó hozzászólót, végre valaki normális. Persze változatos az étrendje a kutyámnak, a kutyámmal nincs is semmi gond, 8-9 éves lehet, és eddig semmi betegsége nem volt. Hátul van a miénk, nem elől. A többi kutya piszkít előre.
2011. jún. 28. 20:19
 14/20 anonim ***** válasza:

De a többi kutya sétálás közben piszkít oda, amikor a gazdájával van, vagy kiszökik a kertből, és akkor piszkít oda?

Mert ha elszökik otthonról, akkor próbálj meg beszélni velük még egyszer, hogy csináljanak valamit, hogy a kutyájuk ne kóboroljon el.

Ha viszont sétáltatás közben pottyant oda, akkor mond meg, hogy szedjék fel.

2011. jún. 29. 12:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Istenem, milyen minőségi ez az oldal. Az emberek felének a szövegértése 0. Mikor megkérdezi, hogy nem szökik ki a kutya, mikor világosan le van írva...

Egyébként megsúgom, hogy nem csak olyankor adnak az emberek maradékot a kutyának, ha nincs pénzük, az én kutyám pl csak azt eszi meg. Hiába próbáltam már vagy 6 féle tápot, nem kell neki. Szerintem a kutya ugyanúgy tudja, mi a jó neki, mint ahogy minden élőlény.

2011. jún. 29. 20:01
 16/20 anonim ***** válasza:

"Mikor megkérdezi, hogy nem szökik ki a kutya, mikor világosan le van írva... "

Hol? Légy szíves idézd azt a részt, ahol leírja, hogy miért nem tud elszökni a kutya. Egyébként nem véletlenül tettem fel a kérdést és szerintem nem véletlenül nem érkezett rá válasz.

"Hiába próbáltam már vagy 6 féle tápot, nem kell neki." Ülj le fiam, egyes. Ha ennyire okos vagy, nyilvánvalóan nem kell részleteznem, miért.

2011. jún. 30. 08:42
 17/20 A kérdező kommentje:

z.o.l. szerintem elbújhatsz! Az én kutyám bent van a lakásba. Üríteni megy hátra egy elkerített részre. Az utcából a kutyák pedig ki vannak engedve, nem foglalkoznak vele(kapu ki van nyitva amíg ő vásárolgat, stb).

Az meg csak legyen már a magánügyünk hogy mit kap a kutya. Nem hiszem el, hogy házi koszt(pl. csont, hús) egészségtelenebb lenne a tápnál. Olvass már utána mielőtt osztod az észt mert nagyon el vagy tévedve

2011. jún. 30. 12:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Üríteni nem hátra kéne járnia, hanem esetleg ki kéne vinni sétálni...
2011. jún. 30. 12:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Oké, idézem: ha az agyadban megpróbálod összekapcsolni az "elől nincsen kerítés" és "A mi kutyánk a hátsó kertbe van" részt, talán összeáll a kép. Sok sikert! Ja, az egyes részt nem annyira értem, mivel a kutya teljesen egészséges, nincs vele semmi baj. Bocs az offért.
2011. jún. 30. 13:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Bocsánat, hogy a csökött agyammal abból, hogy "a mi kutyánk a hátsó kertbe van", nem tudtam kiszűrni azt az információt, hogy "az én kutyám bent van a lakásba." A szövegértésem tényleg: 0. Már bújok is el! :D

Kedves 13:16!

Nem. Nekem az előzőleg leírtakból az következett, hogy a kutya hátra van zárva, ne adj' Isten, meg van kötve. De szerencsére, mint utólag kiderült, ezek szerint bent van a lakásban. :)

Az "ülj le fiam, egyes" kijelentés arra vonatkozott, hogy a kutya-gazda kapcsolat szempontjából nem túl "egészséges", ha a kutyát hagyjuk válogatni.

2011. jún. 30. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!