Ha az utcából több kutya a ház elé jár üríteni (gondolom mert nekünk van nőstény kutyánk csak), mit tehetek ellenük?
De a többi kutya sétálás közben piszkít oda, amikor a gazdájával van, vagy kiszökik a kertből, és akkor piszkít oda?
Mert ha elszökik otthonról, akkor próbálj meg beszélni velük még egyszer, hogy csináljanak valamit, hogy a kutyájuk ne kóboroljon el.
Ha viszont sétáltatás közben pottyant oda, akkor mond meg, hogy szedjék fel.
Istenem, milyen minőségi ez az oldal. Az emberek felének a szövegértése 0. Mikor megkérdezi, hogy nem szökik ki a kutya, mikor világosan le van írva...
Egyébként megsúgom, hogy nem csak olyankor adnak az emberek maradékot a kutyának, ha nincs pénzük, az én kutyám pl csak azt eszi meg. Hiába próbáltam már vagy 6 féle tápot, nem kell neki. Szerintem a kutya ugyanúgy tudja, mi a jó neki, mint ahogy minden élőlény.
"Mikor megkérdezi, hogy nem szökik ki a kutya, mikor világosan le van írva... "
Hol? Légy szíves idézd azt a részt, ahol leírja, hogy miért nem tud elszökni a kutya. Egyébként nem véletlenül tettem fel a kérdést és szerintem nem véletlenül nem érkezett rá válasz.
"Hiába próbáltam már vagy 6 féle tápot, nem kell neki." Ülj le fiam, egyes. Ha ennyire okos vagy, nyilvánvalóan nem kell részleteznem, miért.
z.o.l. szerintem elbújhatsz! Az én kutyám bent van a lakásba. Üríteni megy hátra egy elkerített részre. Az utcából a kutyák pedig ki vannak engedve, nem foglalkoznak vele(kapu ki van nyitva amíg ő vásárolgat, stb).
Az meg csak legyen már a magánügyünk hogy mit kap a kutya. Nem hiszem el, hogy házi koszt(pl. csont, hús) egészségtelenebb lenne a tápnál. Olvass már utána mielőtt osztod az észt mert nagyon el vagy tévedve
Kedves Kérdező!
Bocsánat, hogy a csökött agyammal abból, hogy "a mi kutyánk a hátsó kertbe van", nem tudtam kiszűrni azt az információt, hogy "az én kutyám bent van a lakásba." A szövegértésem tényleg: 0. Már bújok is el! :D
Kedves 13:16!
Nem. Nekem az előzőleg leírtakból az következett, hogy a kutya hátra van zárva, ne adj' Isten, meg van kötve. De szerencsére, mint utólag kiderült, ezek szerint bent van a lakásban. :)
Az "ülj le fiam, egyes" kijelentés arra vonatkozott, hogy a kutya-gazda kapcsolat szempontjából nem túl "egészséges", ha a kutyát hagyjuk válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!