Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek ajánlanátok az argentin...

Kinek ajánlanátok az argentin dogot? Mi erről a kutyáról a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kutya bár családszerető, mégis inkább olyanoknak ajánlanám aki kellő időt tud szánni kedvencére. Neki mozgás kell, sok játék, hancúrozás - nem árt ha az illető min. 100 kg :) Természetesen tud alkalmazkodni a családhoz is, de mindenképpen családtagként kell kezelni és megfelelő figyelmet szentelni neki.

Csodálatos állat! Nekem is volt (sajnos már elpusztult)

Jómagam 50 kg vagyok és egyszer játék közben kaptam tőle egy akkora maflást hogy eleredt az orrom vére. Mivel nagy kutya nem tudja kontrollálni a mozgását mint az apróbban, ezért történt h arcon törölt. Gyorsan hátrahajtottam a fejem h elálljon a vérzés, mire Ő a nagy buksiját az ölembe hajtotta így kérvén elnézést! Hihetetlen volt az a pillanat! Csodás kuytafajta!

2009. márc. 26. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

csodás fajta igen, de azok közé tartozik amelyeket nagyon hamar el lehet rontani, ha nem foglalkoznak vele!

mindenképpen nevelést igényel hiszen méreténél fogva is egy neveletlen nagytestű kutya olyan akár egy kibiztosított fegyver!

ha megkeresed a két fajtamentő szervezet bármelyikét el fogják mondani neked mi az a probléma amit leggyakrabban tapasztalnak.

2009. márc. 26. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jókat írtak előttem, bár argentin dogom nem volt még de mondhatom, hogy értek valamicskét ezekhez a kutyákhoz. Jó neveléssel igazi családszerető kezesbáránnyá válik. Első kutyának nem ajánlanám.
2009. márc. 26. 14:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 4. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem első kutyám :) 18 évesen kaptam, azóta mindenki cicának hívja itthon, mert kb öleb akar lenni :D:D
2010. júl. 23. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!