Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért vetnek meg sokan?

Miért vetnek meg sokan?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy szuka keverék 25 kg-os(menhelyről származó) kutyám. Vizsgázott (95%-ra :)). Idáig nem is lenne gond. Menhelyen dolgozom és volt ott egy csivava keverék kutyus, nagyon megszerettem. Haza akartam hozni, de örökbe fogadták :)-> szerencsére jó helyre került :) Viszont annyira megszerettem a csivavákat :)

Tudom sokan nem kutyaként kezelik, de az nem érdekel.

Igaz minden álmom egy szuka fekete vagy / cifra mudi, de jelenleg nincs akkora házam, hogy még egy nagyobb kutyus jöjjön ide :(

És arra gondoltam veszek egy csivava kutyust.

Na itt kezdődik a gond. Mindenki leszól... Hogy én is divat bohóc lettem, hogy én ilyen patkánnyal fogok járni stb...

Nem értem az embereket. Tudják, hogy megnevelném. Tisztában vagyok a kutya neveléssel. Járatnám kutyasuliba is. Azt mondják hogy körbe röhögnének..

Miért vetnek meg sokan? Igazuk van? :( ez rossz mert nagyon megtetszett a csivava de minden álmom egy mudi de egy csivava is és most nem tudom mi tévő legyek :(

2011. jún. 27. 19:09
1 2
 11/11 panettone ***** válasza:
100%

Pont elég tapasztalt vagy ahhoz hogy tied legyen az egyik legképzettebb legszófogadóbb csivije. Sztem aki a csiviket divat kutyának tartja az nem lát tovább az orránál és nem téged minősít hanem magát. Ha nem egy szaporítót akarsz támogatni hanem örökbefogadsz vagy veszel egy normális tenyésztőtől egy jó csivitakkor : hajrá!

Megnézném azok fejét akik a várt idegbeteg patkány helyett egy okos szófogadó mini örzü-védőre látványán köpni nyelni sem tudnak majd:-)

2011. jún. 28. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!