Miért vetnek meg sokan?
Az a helyzet, hogy van egy szuka keverék 25 kg-os(menhelyről származó) kutyám. Vizsgázott (95%-ra :)). Idáig nem is lenne gond. Menhelyen dolgozom és volt ott egy csivava keverék kutyus, nagyon megszerettem. Haza akartam hozni, de örökbe fogadták :)-> szerencsére jó helyre került :) Viszont annyira megszerettem a csivavákat :)
Tudom sokan nem kutyaként kezelik, de az nem érdekel.
Igaz minden álmom egy szuka fekete vagy / cifra mudi, de jelenleg nincs akkora házam, hogy még egy nagyobb kutyus jöjjön ide :(
És arra gondoltam veszek egy csivava kutyust.
Na itt kezdődik a gond. Mindenki leszól... Hogy én is divat bohóc lettem, hogy én ilyen patkánnyal fogok járni stb...
Nem értem az embereket. Tudják, hogy megnevelném. Tisztában vagyok a kutya neveléssel. Járatnám kutyasuliba is. Azt mondják hogy körbe röhögnének..
Miért vetnek meg sokan? Igazuk van? :( ez rossz mert nagyon megtetszett a csivava de minden álmom egy mudi de egy csivava is és most nem tudom mi tévő legyek :(
Ne foglalkozz velük! Ők a kis fejletlen agyukkal nem fogják fel, hogy nem mindenki Paris Hilton, nem mindenki táskában hordozza és kiegészítőnek használja a csivavákat.
Ha ilyen kutyát szeretnél ne mások véleményével, hanem a sajátoddal foglalkozz!
Mutasd meg a sok tudatlan baromnak, hogy igenis a csivava is egy kutya és igenis lehet engedelmes. :)
Neked a csivava tetszik,nekem a bullterrier,másnak más.Egyik kutya se rosszabb a másiknál,és senki nem érdemel megszólást,aki normálisan tartja a kutyáját.Ne foglalkozz velük.Ha csivavát szeretnél,legyen az.
Mondom ezt úgy,hogy én nem választanám ezt a fajtát,nekem a tapló bunkó bullterrierek a kedvenceim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!