Komolyan annyi a neveletlen kutya itt, vagy csak nekünk van rossz szagunk, már nem is tudom. De póráz nélkül meg szájkosár nélkül hoznak visznek itt olyan kutyákat akik már 50m-ről ránkrajtolnak morogva ugatva a gazda meg csak kiabál utána és nem is foglalkozik vele a kutya, csak jön. Van olyan is aki csak úgy jön, mintha szaglászni akarna na és hirtelen megtépte az enyémet. Múltkor csak egy rövid, egy órás sétára mentünk, és nem túlzok, 5 kutya akart nekünk jönni, úgy kellett elkergetni az egyiket mert már minden határon túl ment. Volt hogy a semmiből ottermett egy kutya rögtön földre döntötte az enyémet és harapni akarta az enyém nyüszített meg a földön fentrengett a gazda meg nem gyözte leoperálni a hülye kutyáját rólunk és bocs bocs bocs bocs... Én meg viszem rendesen pórázon, akkor meg megy az összetekeredés meg minden. Utálom már. Mit lehet csinálni?
Ilyen esetekben csak azt lehet csinálni, hogy más helyre viszed el sétálni a kutyádat. Vagy beülsz vele a kocsiba és elmentek egy nyugisabb helyre sétálni.
2011. jún. 27. 15:22
2/15 anonim válasza:
Nagy testű vagy kicsi a kutyád? Nekem yorkie-m van, és amikor felénk elkezd jönni valamilyen nagyobb testű kutya, felkapom, és lefogom a száját (mert ez a kis bolond már ugatna is...). Aztán gyorsan elmegyek onnan.
2011. jún. 27. 15:24
3/15 anonim válasza:
régebben én is sokat sétáltattam az enyém, de egy németjuhász megtámadott minket, mert a gazdája nyitva felejtette a kaput. azóta nem nagyon megyek vele, megviselt mindkettőnket
2011. jún. 27. 15:25
4/15 B-Eniko válasza:
Közterületen kötelessége a kutya gazdájának minimum egy pórázt ráadni. Hívd a köztereseket, esetleg a rendőrséget, főleg ha ilyen vadállat kutyákat engednek szabadon. Minden esetben a gazda a hibás (pl. megharapja a te kutyád) mert olyan mintha közvetve ő követte volna el.Ne hagyd annyiban, mert rossz vége is lehet!
2011. jún. 27. 15:26
5/15 A kérdező kommentje:
hát az a baj hogy nem nagyon tudom máshova vinni, főleg nem kocsival mert az nincs, ott sétáltatom ahol lakunk, fura mert panelrengeteg mégis nagyon sok kutya van, majd minden lakásban 1-2.
kicsi testű, 5kg-os. múltkor pont egy yorki erőszakoskodott, az ami földre döntött egy pumi méretű fekete kutya volt, de láttam itt már rohanni gyereket sírva mert a palotakutyáját megharapta egy másik meg itt egyenesen lehülyéznek hogy miért sétáltatom pórázon a kutyám amikor itt mindenki anélkül szokta és az milyen rossz a kutyának. komolyan mi vagyunk a hülyék. mindig kérdezik miért nem engedik el miért nem engedik el.?? van aki lehozza a kutyát aztán elmegy kocsmába addig itt a környéken garázdálkodik van hogy több órát az idegbeteg ugatós támadós kutyája. most akkor jelentsem be a szomszédokat vagy mi? o.O nehéz az élet.
2011. jún. 27. 15:37
6/15 anonim válasza:
Hagyad a francba a köztereseket, ilyenért úgyse fognak kijönni. Rendőrök meg főleg nem.
Tényleg csak az a megoldás amit már írtak, hogy máshova mentek sétálni.
Még annyi, hogy ha már összekaptak, akkor amelyik kutya épp fogja amásikat, emeld fel a 2hátsó lábát.Azonnal elengedi a másikat.
2011. jún. 27. 15:39
7/15 anonim válasza:
Hol van ez a környék? Ha nincs messze oda megyek az enyémmel kicsit rendet rakni.
2011. jún. 27. 15:40
8/15 anonim válasza:
Velünk olyan vol egyszer,h sétaltattam porazon a kutyat(akkor 9honapos lehetett,de akkora mint egy lo,kopo-németjuhasz keverék) és a nagy füves terület szélén mentünk,egyszercsak elkezdett futni felénk egy csapat kutya,gazdaikat nem nagyon érdekelte,szerencsére nem voltak vadak. Tegnap meg 4 honap utan elöször elengedtük(marcius elején talaltuk),megnézni hogy viselkedik. Minden oké volt,amig a tavolban ki nem szurt maganak 1kutyat. Hiaba hivtam,nem figyelt. Csak ö baratkozni ment,nem tamadni. Attol félek csak,ha a masik kutya ramorom nem hozna-e ki belöle is az agressziot. Szerencsére az a kutya nem volt harcias.
2011. jún. 27. 15:43
9/15 anonim válasza:
Ha olyan könnyű a kutyád akkor kapd fel.Vagy mi úgy szoktuk ,hogy nekem van egy welsh terrierem és mi elszoktuk kergetni mert a kutya a fölényt is nézi.Ha a kutyáddal rohansz felé akkor elfog szaladni úgyan is tudja ,hogy ti nyernétek.Mi múltkor egy harapos huskyt kergettünk el.
2011. jún. 27. 15:43
10/15 anonim válasza:
Veszel paprika,- vagy bors sprét. Ha jön feléd az idegen kutya, szépen belefújsz a képébe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!