Melyik a kedvenc kutyafajtád?
Figyelt kérdés
Nekem a mudi, a csivava, a dobermann és az aussie :)2011. jún. 26. 20:49
11/23 anonim válasza:
ausztrál juhász és shetlendi juhász és szerencsés vagyok mert mind a 2 van itthon :)
12/23 anonim válasza:
A legszebb számomra az én kis keverékem, de utána nagyon tetszenek a Bichonok, Westiek, Cavalier King Charles Spániel, Spicc, Border Collie, Dobberman, Németjuhász.
13/23 anonim válasza:
border collie, labrador, aussie :)
16/23 anonim válasza:
Bordeuxi-dog,Amerikai Sttafordhire Terrier,Angol buldog,
Francia buldog,Mopsz,Tosa inu,Argentin dog.
17/23 anonim válasza:
Látom még senki sem írta a Beaglet..nekem Beagleöm van.imádom,persze "kicsit" makacs..:D:D..Egyébként ezen kívül a Német juhász,Golden,Berni pásztor,Labrador...stb...szinte minden kutyafajtát szeretek..de tél olyan,h vannak olyan fajták amiket kevésbé szeretek de mindnek megvan a maga szépsége.*-*
18/23 anonim válasza:
Csak olyan van amit nem szeretek, ezek pedig az öleb divatkutyák, meg pl huskyból is van az a túltenyésztett banditamaszkos féle, az is már olyan giccses
19/23 anonim válasza:
Mudi, dobermann, aussie. Jelenleg mudijaim vannak és ők az elsőszámúak, de majd lesz a másik kettőből is. A nevük is tudom. :D A dobermann Sátán lesz, az aussie pedig Doll (és nem kedves értelemben oO).
20/23 anonim válasza:
Sarplaninac, Bichon Havanese, Dobermann, Angol Bulldog, Uszkár :D
Persze a többi is imádnivaló, bármilyen kutyut elfogadnék még *.* két Bichonom és egy Sarplaninacom van :P:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!