Az nincs a kutya kárára, hogy nem tisztítom a szőrét és nem vágom le?
1. Igenis a kárára megy a hosszú, loboncos szőr. Ha évente kétszer megnyíratod, és olyan fajta, hogy nem igényel sok törődést a szőre az még ok.
2. A kutyák láncon tartása állatkínzás. Így napi sétát igényelne szerencsétlen állat.
3. Vegyél neki rendes kutyatápot. A fűszeres dolgoktól megbetegedhet!
Összességében egy felelőtlen állattartó vagy. Sajnálom szegény kutyát.
A fenét felelőtlen kutyatartó.................
Unatkozó , kamus kérdező.
Én minden nap elszoktam engedni az udvarunkon.
Amúgy nem akarom elvinni sétáltatni mert,nagyon erős kutya és még talán elszakítaná a nyakörvét(és elszabadulna).
Én nagyon szeretem az állatokat.Nincs szívem megkínozni vagy bántani őket!!
És nem mindig eszik maradékot .Nem szeretnék hazudni ,de csak nagyon néha szoktam adni neki kutyatápot.
És a szőre pedig (szerintem) nem olyan vajta ,hogy vágni kell.
Ha valami nem jó és adnátok még tanácsot akkor,kérlek titeket ,hogy írjátok le.
Első vagyok. Így már más a helyzet.
Elmondanád, hogy milyen fajta? Az, hogy elengeded már egy szép lépés előre :) A kutyatápról: A kutyának ebben benne van minden vitamin és táplálék, amire szüksége van. Az, hogy nem nagyon adsz neki, probléma. De megoldható. Amennyiben az anyagi helyzetetek tényleg nagyon rossz, próbálj minél "fűszermentesebb" maradékot adni neki. A fajtája a szőre miatt érdekelne. Arra gondoltam, hogy biztosan van otthon valami régi hajkefe, amit nem használtok. Ha azzal kikeféled néhanapján, máris jobb.
A mérete, a habitusa, illetve a kora is fontos, hogy tanácsot adhassunk a pórázra szoktatáshoz, és tanításhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!