Adjak neki fájdalom csillapítót?
Tegnap ki kellett pakolni a szukámat. Ám elfelejtettem megkérdezni, hogy ha elmúlik az injekció hatása, adjak e neki fájdalom csillapítót.
Láthatóan fáj neki, alig akar mozogni ( persze tudom hogy ez nagyon megviseli a szervezetét ) pisilni is alig akart, mármint kijönni az udvarra, vagy amerre szoktunk sétálni. Nem is mentünk reggel se el a szokásos sétára, mert még a fél út elött visszafordult.
Szal adhatok neki bogyót? ( Algo Lfex Forte van itthon )
szerintem hívd fel az állatorvost, és kérdezd meg mit adhatsz neki. Az én kutyámat műtét után 3 nappal kellett visszavinni ellenőrzésre,és akkor kapott injekcióban újabb adag fájdalom csillapítót. Másra nem volt szüksége.
Viszont, amikor a térdét műtötték azt mondta a doki, hogy max. napi két algopirynt adhatok neki. (20kg-os kutya).
De szerintem mielőtt bármit beadsz neki hívd fel az orvost.
Mielőbbi gyógyulást a kutyának :-))
Sztem ne adj neki semmit. Mi kaptunk a műtét után egyet injekcióban, utána semmit. Azt mondta a doki, hogy pont azért nem kellene, mivel nem érzi hogy fáj, ezért nem fog vigyázni magára.
Sétáltatni ne akard, ha tegnap műtötték. Kell neki legalább 1-2 nap.
ma 13:03
Ezzel most aztán sokat segítettél a kérdezőnek.....
Minden kutya másként reagál egy műtétre. Neked szerencséd volt.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Végül is felhívtam a dokit ( mondta is, hogy már várta a hívást, de ha nem hívtam volna akkor Ő érdeklődött volna ).
Mondta hogy mérjem meg van e láza. Mivel nem volt így mondta hogy nyugodjak meg nincsen semmi baj. Két három napig tutira ilyen koki lesz a csajszi. Meg ha felmenne a láza, akkor adjak neki algopirint, napi kétszer. ( 41 kg )
Jaa! Most nem sétáltatom, csak reggel is annyira mentem ki vele, hogy elvégezze a dolgát. ( a kertbe nem szeret, és nem szokott nagy wc.-ni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!