Elvihetem a kutyámat kutyakozmetikushoz?
Szia!
Szerintem nyugottan elviheted!
Minél fiatalabb korában hozzászoktatod annál jobb!
Nekem cicáim vannak és mi is rendszeresen járunk kozmetikushoz, ha velük elbirnak a kutyus sem okoz majd gondot!
szia
nekem 8hónapos westie szukám van.Én egy hónapja vittem kutyakozmetikushoz,csak nálunk nem ezek a problémák voltak.
Olyan 6hónaposan elviittem hogy az arcát szépítsék meg mert már nagyon a szemébe lógott a szőre.Amit levágott,nyüszített sírt,pedig nem bántak vele durván semmi,hisezn én is ottvoltam és láttam.Azthittem nem fogja elvállalni többet.
Most 1hónapja ugyanoda vittem: és mintha megváltozott volna,ahhoz képest hogy ez volt az első nyírása,aztmondta nagyon jól viselte,az előző alakítása után.Mostmár nem nyüszíttet meg semmi,csak mozgékony volt,mert ugyebár kölyök.
Én bár nyíregyen vittem kutyakozmetikába,de a tesóméknak is westiejük van és ha gondolod írhatok le egy jópár kozmetikust.?!
Szerintem nyugodtan vidd el,mert ugyebár egyszer csak átkell mennie ezen,nem maradhat egész életében nagy szőrrel.
Sok sikert:)
Szia!
Elviheted, hidd el megoldják, csak ne legyél ott, mert idegen környezetben megszeppen és nem fog ugrálni..ha viszont ott vagy akkor fog mert biztonságban érzi magát a jelentétedben.
Elég ha kimégy a váróba addig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!