Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Járhatok futni a kutyámmal?

Járhatok futni a kutyámmal?

Figyelt kérdés
Nem lessz neki megterhelő,ha naponta 20-30 percet kocogok a kutyámmal?
2011. jún. 23. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
palotapincsivel sehogy sem szaladgálnék :S ezek a fajták már sz.rrá vannak tenyésztve, sorry, nem erre találták ki, hanem arra hogy üljön a fotelban. egy németjuhász, vagy argentin dog, vagy bármilyen másik, nagyobb testű kutya mástészta, de ezek az apróságok nem olyan felépítésűek, ugyanis hamar sérvet kaphat. az más mikor játszadozik kicsit... de ha gondolod, próbáld ki, egy alkalomtól tuti nem lesz baja, max kicsit elfárad, de sztem 20 méter után húzatni fogja magát :D
2011. jún. 25. 21:05
 12/13 A kérdező kommentje:
épp ma próbáltam ki.Én sokkal hamarább kifáradtam mint ő,még szaladgált volna aztán is,annyi volt a reakciója,hogy kilógatta a nyelvét egy kicsit,meg lihegett enyhén,de ezt egyszerü szaladgálás után is megteszi.Valószinüleg mert szomjazik.Nagyon jol érezte magát,és ugy döntöttem,hogy néha elmegyek vele,de legtöbbször inkább egyedül.Ő majd szaladgál az udvaron.
2011. jún. 25. 23:05
 13/13 anonim ***** válasza:
sztem helyesen döntöttél ;)
2011. jún. 26. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!