Bentlakásos kutyaiskola? Nektek mi a véleményetek róla?
Akinek egy kicsi esze is van az képes megtanulni a kutyanevelés alapjait. Nem kell világbajnok kutyát nevelni. Mégis hogy tanulná meg ha előnevelik neki a kutyát valami bentlakásos iskolában? Csecsemőt sem tud mindenki nevelni és nehéz, mégsem adják be egy iskolába amíg fel nem nő és át nem alussza az éjszakát.
Szerintem nem normális az a gazda aki képes egy idegennek odaadni a kutyáját, hogy az úgy veselkedsjen vele mintha a sajátja lenne, és az a kutya sem jó akinek mindegy kivel van...
Itt csak az a baj, hogy a kutyatulajdonosok fele azért adja be a kutyát mert ő maga nem képes arra és nem is akar vele foglalkozni. Neki egy a lényeg, hogy kapjon egy kész kutyát amelyik a házat örzi és védi, és elmondhassa róla másoknak, hogy az ő kutyája iskolázott. Ezzel növelve az ázsióját.
Sajnos ezek a gazdák nem partnerek és nem fognak a kutyájukkal otthon gyakorolni.
Imént volt egy eset, lehozott hozzánk egy 73 éves bácsi egy kutyát, hogy tanulja meg az őrzővédőt. Persze be is vettük és csak fegyelmező előzheti meg az őrzővédőt.
Én tudom mi lesz ez után. A papa majd elviszi a kutyát mikor kész és továbbra is a kertbe kiköti, mert a kutyája üldözi a macskákat.
A gazdáknak is együtt kéne működni a kutyaiskolával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!