Minden kölyök roti ilyen?
Van egy 2 hónapos és lassan 3 hetes roti kölyköm, kisfiú :)
És egyre jobban aggaszt engem hogy vörös a szeme...mármint úgy vörös hogy olyan mintha az alsó szemhéja nagyon lent lenne és ott vörös nagyon...
Úgy tudnám "pontosabban leírni" mint amikor a rajzfilmekbe fáradtak az állatok és lelóg a szemük alatt :D
Hamarosan visszük mképp állatorvoshoz szuri miatt de nagyon nem tetszik hogy ilyen :(
Tudom kicsit értelmetlenül fogalmaztam de remélem értitek s tudtok segíteni....
L21
plusszba még ezt olvastam róla: Szemek: Közepes nagyságúak, mandula formájúak, mélybarna színűek. Szemhéjak feszesek.
akkor ezek szerint ez nem jó hir hogy neki ilyen :(
Anya fatiszta roti, apa is roti de van benne valami más keverék...akkor lehet hogy emiatt??? :S :(
Mert úgy volt hogy 7 kölyök abból 4 fekete volt (ami az apjukra hasonlított) és 3 ilyen roti foltos ami tiszta anyjuk.
A google-ban rákerestem roti kölykökre és ott láttam hogy ilyen kis cuki nyomott kerek fejük van, neki is olyan volt amikor elhoztuk. Azóta nőtt már és akkor nyúlott meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!