Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Magyarország legjobb minőségű...

Magyarország legjobb minőségű tápja?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, illetve bizonyítások szerint mi kis hazánk legminőségibb kutyatápja?
2011. jún. 22. 22:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
De a magas fehérjetartalom némely kutyánál hátrány is lehet!
2011. jún. 23. 08:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, egyetértek előző, sajnos az én kutyámnak sem bírja a gyomra, így gyengébb tápra kellett váltanunk...
2011. jún. 23. 10:42
 13/18 compactegon ***** válasza:
Pro Plan-nal etetünk, az is prémium táp magas hústartalommal.
2011. jún. 24. 10:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Megnézted,mennyi ez a magashústartalom pontosan?

A netes leírások szerint ugyanis 22%.

Ez minden,csak nem magas.

2011. jún. 24. 11:04
 15/18 anonim ***** válasza:

Arról nincs valami leírás, hogy hogyan is néz ki egy kutya számára az optimális táplálék bevitel? Mert szerintem nem olyan nagy kunszt (legalábbis nekem kistestű kutyám van) heti 3-4 alkalommal főtt kaját készíteni.

Csak nem mindegy, hogy miből mennyi.

2011. jún. 24. 11:09
 16/18 compactegon ***** válasza:
megnéztem igen, 32% (fehérje + a zsírok ugye, mert a húsban az is van). az acanánál meg 33...nem hatalmas különbség :)
2011. jún. 24. 16:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Royal Canin nagyon jó, persze nem az olcsó hamisítvány, annak sem az íze, sem a szaga, kinézete nem olyan, mint az eredeti.

Nálunk bevált, ragyogó fényes szőr, nagyon kevés, jó állagú széklet. Magából a tápból is kevesebb kell, mert nagyon jól hasznosul. Tény, hogy drága, de amíg intenzív fejlődési szakaszban van egy kutya, kb. 1 éves korig, azért ki lehet bírni, ha nem is könnyen.

2013. márc. 30. 08:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Én írtam a Taste of the wild tápot. Azóta kipróbáltuk, de vissza fogunk térni az Orijenre, vagy Acanara, mert ezzel nem vagyok megelégedve. A széklete is elég kemény tőle, és a szőre is mintha fakóbb lenne.
2013. márc. 30. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!