Mondanátok kutyás filmeket, ami egy kutya életét mutatja be?
Figyelt kérdés
Egy kutya életét mutatja be, vagy főként kutyáról szól. :)Hasonlókra gondolok mint a Beethoven 1-7ig, Marley meg én, Hacsi, Hókölykök. De ilyen röplabdás, focis kutyákra nem vagyok kiváncsi. :D Segítsetek! Köszi! :)2011. jún. 22. 18:58
1/13 anonim válasza:
A hacsit írtad de nemtudom láttad-e a z eredetid annak a címe Hachiko Monogatari japán,az a legszebb,van pl egy másik is de az csak angolul tudod megnézni John Travolta a főszereplő,a címe:Eyes of an angel.
A többi kilőve mert röplapdás,de pl van még egy a címe Egy ember és a kutyája c. film is.
2/13 anonim válasza:
Legelső voltam mégegy kutyás film A címe:Kutyavilág(Fluke) ez is nagyon szép.
3/13 anonim válasza:
Úton haza felé 1,2,3 :) Nagyon jo én imádom és akár ezerszer is megtudnám nézni... szinte csak kutyákról szól. :)
A másik a Kutyavilág,az is nagyon szuper. Van még pár de most hirtelen nem jut eszembe,de ha eszembe jut szolok :)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) és várok még ha tudtok mondani :)
2011. jún. 22. 19:13
5/13 anonim válasza:
Még: Kutyabajnok,Fehér Agyar,A vadon szava
Balto,
6/13 anonim válasza:
Bonbon a kutya, Dusty a vadkutya
8/13 anonim válasza:
Kutyául vagyok,de gyógyítottam magam
Kutyám Jerry Lee 1,2,3
Kutyakomédia
Kutyaszerencse
10/13 levcsak válasza:
kutyahideg huskykrol szol és nagyon jo film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!