Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tanítsam meg a kutyámnak,...

Hogy tanítsam meg a kutyámnak, hogyha jön egy kutya morogva felé, ne morogjon vissza? Mert verekedés lesz belőle.

Figyelt kérdés
A falkavezérséggel nincs gond, teljesen elfogadja, hogy én vagyok a főnök.
2011. jún. 22. 17:29
 1/4 TOMAtm ***** válasza:
álj elé és ijeszd el te a másik kutyát.
2011. jún. 22. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ez az egy szépséghibája van ennek a falkavezérség dolognak, hogyha valóban te akarsz a falkavezér lenni, akkor neked kell megvédened őt ilyen helyzetekben. Tehát igen, el kell ijeszteni az idegen kutyát, a sajátodat meg magad mögé parancsolni.
2011. jún. 22. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom alapból milyen vérmérsékletű a kutyád, de nálunk ez bevált, igaz labival. Tied milyen fajta?

Láttam, hogy közeledik egy olyan kutya amelyik nem szimpatizál az ennyimmel, vagy az ennyimen láttam, hogy idegesebb lett. Na akkor még rögtön az elején, mielőtt elkezdett volna morogni, vagy bármi, rászóltam, hogy: NYUGI, NEM MOROGSZ, NEM SZABAD, FUJJ. Ezek valamelyike egyetlen egy esetben volt, hogy nem hatott. Pontosabban akkor is sikerült egész gyorsan lenyugtatnom, de akkor már mordult egyet ő is. Szerencsére több nem történt.

Szóval légy résen. és cselekedj időben, szerintem ez a kulcsa a dolognak. Legalábbis nálunk bevált.

2011. jún. 22. 18:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Magyar vizsla kanról lenne szó. Akkor van csak baj, ha póráz nélküli kutya jön felénk és sokszor nem is gondolkodik az a kutya, hanem egyből támad.
2011. jún. 22. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!