Szerintetek milyen fajta lehet ez a kutya?
Romániából hozták, még kölyök kutya. állítólag van benne farkas vér is, de volt már hogy husky-nak is nézték.viszont azt is tudjuk hogy az egyik kutya kisméretű volt, te hát nem számíthatunk nagy kutyára. és sajnos már az egyik cicámat meg is folytotta :( .
Igazán helyes! Nekem elsőre husky. Mennyi idős?
Ha nagy cicusvadász, nem biztos, hogy feladja.
Nagyon husi !!!!!
és sajnos a kutyák nem szeretik a cicákat, ezért meg történik ilyesmi :S
De lehetséges, hogy megbékél velük :P
Lécci tegyél fel még képet róla, ahogy nő nagyon aranyos ;)
Szerintem is keverék,talán malamut vér is van benne!
Az pedig nagyon szereti megfojtani a kisebb állatokat,vigyázni kell,hisz a cicusaidnak is élni kell tovább!Csináljatok neki boxot,sokkal jobban jártok hidd el,főleg ha még esetleg baromfi is van nálatok!Azokat is ki fogja végezni!Főképp teliholdkor vadul be!
Hát ebben az évben január 30.-án született :) És nálunk igazából a kutya és a macska jól meg vannak egymás mellett, néha még együtt is alszanak, épp ezért nem értettük a támadásokat :D baromfi pedig, nincs :)
Megnéztem a Malamut kutyafajtát, hát sajnos elég rendesen hasonlít rá, viszont egy kis észrevétel hogy míg annak a fajtának hegyes a füle, az én kutyámnak meg lógó füle van, te hát biztos hogy keverék. és hogy ha valóban van benne Malamut vér is, akkor kell igazán félni. :/ Viszont a kalibakutyát is jobban megnéztem, az is nagyon hasonlít rá, és annak már lógó füle van. De itthon arra is célozgatunk hogy farkas vér is van benne, mert hát Romániában a hegyek között, sok minden előfordulhat nem de bár? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!