Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek milyen fajta...

Szerintetek milyen fajta lehet ez a kutya?

Figyelt kérdés

[link]

Romániából hozták, még kölyök kutya. állítólag van benne farkas vér is, de volt már hogy husky-nak is nézték.viszont azt is tudjuk hogy az egyik kutya kisméretű volt, te hát nem számíthatunk nagy kutyára. és sajnos már az egyik cicámat meg is folytotta :( .

2011. jún. 21. 18:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
kalibakutya feje van:) Nagyon aranyos.
2011. jún. 21. 18:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Sajnos lövésem sincs, de irtó édi! Majd idővel tegyél még képet róla, ha már növöget! :)
2011. jún. 21. 18:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egy helyes kis keverék :) De nagyon aranyos azzal a kis bozontos pofijával :)
2011. jún. 21. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Én sem tudom megállapítani, de semmi esetre sem husky... Amúgy minél előbb összeszoktatod macsekokkal, annál könnyebb lesz később.:)Csak következetesnek kell lenni az elején.
2011. jún. 22. 00:09
 5/12 anonim ***** válasza:

Igazán helyes! Nekem elsőre husky. Mennyi idős?

Ha nagy cicusvadász, nem biztos, hogy feladja.

2011. jún. 25. 17:30
 6/12 anonim válasza:

Nagyon husi !!!!!

és sajnos a kutyák nem szeretik a cicákat, ezért meg történik ilyesmi :S

De lehetséges, hogy megbékél velük :P

Lécci tegyél fel még képet róla, ahogy nő nagyon aranyos ;)

2011. jún. 25. 18:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is keverék,talán malamut vér is van benne!

Az pedig nagyon szereti megfojtani a kisebb állatokat,vigyázni kell,hisz a cicusaidnak is élni kell tovább!Csináljatok neki boxot,sokkal jobban jártok hidd el,főleg ha még esetleg baromfi is van nálatok!Azokat is ki fogja végezni!Főképp teliholdkor vadul be!

2011. jún. 25. 19:19
 8/12 anonim ***** válasza:
jaj, zabáljam meg.. :D aranyoos :) raksz még fel róla képet??:$
2011. jún. 25. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
2011. jún. 26. 02:24
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát ebben az évben január 30.-án született :) És nálunk igazából a kutya és a macska jól meg vannak egymás mellett, néha még együtt is alszanak, épp ezért nem értettük a támadásokat :D baromfi pedig, nincs :)

Megnéztem a Malamut kutyafajtát, hát sajnos elég rendesen hasonlít rá, viszont egy kis észrevétel hogy míg annak a fajtának hegyes a füle, az én kutyámnak meg lógó füle van, te hát biztos hogy keverék. és hogy ha valóban van benne Malamut vér is, akkor kell igazán félni. :/ Viszont a kalibakutyát is jobban megnéztem, az is nagyon hasonlít rá, és annak már lógó füle van. De itthon arra is célozgatunk hogy farkas vér is van benne, mert hát Romániában a hegyek között, sok minden előfordulhat nem de bár? :/

2011. jún. 26. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!