Menzi kérdése:
Milyen a miskolci Dacos kennel? Van valakinek onnan származó kutyája? Milyen áron mennek amúgy a szálkásszőrű tacskók? Vélemény?
Figyelt kérdés
Most szeretnék venni egy szálkásszőrű tacskót, és ezért kérdezem.2009. márc. 24. 12:41
11/17 anonim válasza:
Én is tacskó vásárlás előtt álltam.És hallottam a miskolci dacosról.És utánna néztem az interneten ,ami nagyon tetszett és gondoltam személyesen is megnézem.De a látvány meggdöbbentett,mert hogy korántsem azt mutatta amit az interneten láttam. Az egyik állat klinikán érdeklődve nagyon rosszaló választ kaptam arra a kérdésemre,hogy mit szolna hozzá ha ott vásárolnék egy kis kutyát? Ezért én nem ajánlanám senkinek.
12/17 anonim válasza:
Nem tudom melyik klinika lehetett, mert a kutyák szinte csak akkor látnak orvost, ha oltják őket. Nagyon egészséges az állomány! Az idegen, vérfrissítő fedezések során más tenyésztők kutyái is örökítenek, de ott sem szokott gond lenni.Szerintem csak hitelrontás.
13/17 anonim válasza:
aranykoszorús mesterszaporító az ilyeneknek kéne az engedélyét is bevonni csakhát a MEOE még inkább reklámozza is annak ellenére, hogy százával gyártja a selejtes kutyákat ...igen orvost csak akkor látnak ha oltják őket...de csak azokat oltatja amelyek tuti gazdihoz kerülnek a többi kuka
14/17 anonim válasza:
Üdvözlöm Önöket! Halász Attiláné Judit vagyok, a Miskolci Dacos aranykoszorús tacskó mestertenyészet tulajdonosa. Örülök, hogy az általam tenyésztett tacskók érdeklik Önöket, vagy boldog tulajdonosai az egyik "gyerekemnek". Sajnálattal látom viszont azt is, hogy vannak olyanok, akik elégedetlenek. Senki sem olvassa szívesen, ha csalódást okoz. Az évek alatt született sok kölyök között elkerülhetetlen, hogy nem mind kiállítási minőség és esetleg néhány beteges vagy "hibás". Sajnos ezt előre nem lehet tudni. A genetika nagy titokat rejt. Igyekeztem mindíg korrekt lenni és a rengeteg -mára baráttá vált- gazdi, talán engem igazol. A 13 év alatt biztosan volt elégedetlen vevő, amit nagyon sajnálok. Azért a rágalmazást visszautasítom, s elvárható lenne, hogy vállalja a nevét az, aki kitalált vádakkal illet. A kutyáim oltottak, egészségesek és állandó orvosi felügyelet alatt állnak. Nem lehet minden felmerülő problémáért a tenyésztő a felelős. Kívánok mindenkinek örömökben gazdag kutyázást! Judit
15/17 anonim válasza:
Kedves állatbarátok! Senkinek nem ajánlom a Miskolci Dacos kennelt. Mindazon felül, hogy az állatok rossz körülmények között élnek és sokasodnak, a tenyésztőről kiderült a rosszhiszeműsége. Jómagam fontolgatom, hogy beperelem, ehhez keresek társakat. Legalább mások (és itt nem csak a négylábúakra gondolok) életét ne tegye tönkre ezek után!
16/17 anonim válasza:
Én nem rágalmazni szeretnék, mi most állunk vásárlás előtt ileltve tavaly vásároltak máshonnan szüleim kiskutyát, az összes magyar tenyésztőt megnéztem...1 előző szálkásunk mestertenyéeztből volt, nagyon szeretettm jon kutya volt, de idegileg azért nem votl legjobb úgy gondolom..főleg az újhoz képest és amiket láttam máshol.. mára 17 évvel később egy szaporito lett a mstertenyészetből-.- Na ott még jofogáson lévő képek is siralmasak...a dacos kennel nem szörnyű, ami miatt én nem onnan veszek az teljesen személyes vélemény, nekem szimpibbek a vadász kennelek ahol nagyon fontos és figyelmet forditanak az idegrendszerre is, és munka képességre is...és mert ott évi 1 max 2 alom van, nem rengeteg, nem ebből él a tenyésztő csak hobbi neki, egyszerűen szimpatikusabb így, nincs olyan kutyagyár jellege :) nagyon gondosan választják össze szuka és kant, maximálisan figyelve a genetikai háttére, igaza van azonban mondom mint biologus a tenyésztőnek, hogy mindig előfordül genetikai mutáció, hiba csuszik gépezete mint emberknél is, beteg kiskutya...de egy lelkiismerets tenyésztő garanciát vállal, a számlával törzskönyvel amit adott...ahonnan mi vettünk kölyköt 1 darab genetikaileg szürkehályogos kiskutyát eladtak (később jött ez elő) a tenyésztő azonnan visszavette, a pénzt visszaadta, és ingyen kiskutyát ajánlott fel a következő alomból.. ez szerintem így korrekt.
17/17 anonim válasza:
Ne!!! Bárhonnan, egy kocsi csomagtartójából is akár ,csak tőle ne.Fájdalmas lenne leírom és nagyon hosszú is lenne.Elég legyen annyi ,hogy nála bezárult a kör.Genetikai,idegrendszeri gondok gyakori előfordulás.....Ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!