Van kismozgásigényű "nagykutya"?
(---> az afrikai oroszlánkutyára gondoltam.)
Egyébként meg KERTES HÁZBAN lakunk.
Szerintem ha megosztanád velünk hogy hol akarod tartani,mennyi időt szánsz rá hogy levidd,és mit jelent nálad az hogy "kevesebb mozgásigény" akkor talán tudnánk segíteni!
Bár én a reakcióid alapján nem adnék neked kutyát! Minden kutyának kell hogy eleget mozogjon,főleg a nagytestűeknek.
Nekünk lesz egy hatalmas kertünk, és ott szeretném tartani a kutyát és arra gondoltam, hogy lenne-e egy olyan kutya, aminek kevesebb mozgásigénye van.TEHÁT NEM ARRA GONDOLTAM, HOGY SEMMI MOZGÁSIGÉNYE NINCS ÉS NEM IS KELL VELE FOGLALKOZNI, MERT MAGÁTÓL ELVAN. Rosszul fogalmaztam, amikor azt írtam "levinni" és akkor is rosszul fogalmaztam, amikor azt írtam "kismozgásigényű nagykutya" (->>csak figyelem- felhívó címet akartam.)
Amúgy meg a levinni nálam azt jelenti, hogy: pisil és kakil, futok vele meg sétálok vele, játszok vele...->> (de a kertben is játszanék vele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!