Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek hogyan győzzem...

Szerintetek hogyan győzzem meg a szüleimet?

Figyelt kérdés
14/L vagyok nagyon szeretnék egy kiskutyát sajnos panelba lakunk de engem ez eggyátalán nem akadályozna meg egy kiskutya ellátásában. Hogyan győzzem meg őket hogy, képes vagyok gondoskodni egy kisállatról?
2011. jún. 20. 10:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem panelbe egy Yorki lenne jó. Az kistestű és nagyon aranyos, bár hosszú a szőre.

A chihuahua is kistestű (a legkisebb kutya a világon, nekem is az van :) ) és aranyos. Panelbe viszont lehet hogy nem bírnák a szomszédok. Az enyém akkor is ugat, ha a kapu előtt elmegy valaki, pedig a lakásban tartjuk. (De nem biztos, hogy az összes chihuahua ilyen )

De kistestű kutya még a mopsz és a kínai kopasz kutya is.

Szerintem szép kutya még a japán csin és a spicc, csak ezek hosszú szőrűek.

És a nyaralás is megoldható velük. Ma már léteznek kutyapanziók megfizethető áron, ahol biztonságosan el lehet őket helyezni, amíg a gazdik nyaralnak.

De legjobb, ha magatokkal viszitek. Léteznek kutyabarát szállások, ahova beengedik őt is. :)

Remélem tudtam segíteni :)

14/L

2011. jún. 20. 12:24
 12/12 xnorkax ***** válasza:
A panel nem akadály a kutyatartásban, nem csak ölebeket lehet ott tartani, minden foglalkozás kérdése. Kérdés az, mennyi vagy elkötelezett? Képes lennél minden nap (hóban, télben, fagyban, hőségben, esőben stb.) levinni legalább háromszor-négyszer? Egy kutyával nem csak játszani kell, meg simogatni, hanem gondoskodni róla, kielégíteni az igényeit.
2011. jún. 20. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!