Zsopega kérdése:
Mit tegyek a kutyám friss körömsérülésével?
Figyelt kérdés
Egy órája véletlenül rányitottam a lift ajtaját a 10 hónapos kutyám bal mellső lábára. Hatalmasat sikított, minimálisan vérzett. Úgy látom, a körömágy sérülhetett meg, és mintha a sérült körme jobban kiáll, mint a másik lábán. Nem sántikál, csak nyalogatja. Arra gondoltam, bekenem Bepanthen kenőccsel, hogy fertőtlenítsem. Vagy hagyjam inkább?2011. jún. 18. 18:28
1/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem kend be, de azért mutasd meg a dokinak, ha tudod! Ha begyógyul pár nap alatt, akkor nem kell megmutatni.
2/2 anonim válasza:
rakj rá betadint rendszeresen és ennyi. Az orvos se nagyon tud mást tenni vele. Ha fáj vagy eltört akkor Ketofent ad de ennyi a max...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!