Mi van a kutyámmal? (kérdésed. Blablabla)
Ha láncon van akkor hogy őrzi a házat? Akkor simán be lehet tőle törni...
Sajnálom szegény kutyát...
Az én kutyám is problémás mert kiskorában nem kapott megfelelő nevelést, de van egy 6 x 6 méteres ketrece, és napközben kiengedjük az udvarra had futkozzon, meg szokunk vele focizni. Ha jön valaki akkor bezárjuk.
De láncon tartani, kész állatkínzás... Gondold a helyébe megad...
Próbáld ki hogy pár napig nem mész ki a szobádból. Se tv, se számítógép, se könyv, semmi inger. Annyi, hogy bámulhatsz ki az ablakon.
Ha ezt kipróbáltad, gondold át mit él át a kutyád a láncon, és utána keresd az okot, hogy vajon miért morog.
A "nagyokos" vagyok. :)
Nyilván nem tudom milyen a te általad jó házörzőnek tartott eb. Falun élek, két gyönyörű rottweiler tulajdonosa vagyok. Állítólag nem utolsó őrző-védő kutyákról beszélek, de ki tudja, majd te megmondod a helyeset.
Ha kedvem tartja, berakom őket a kocsiba és elmegyünk a városi forgatagba sétálni. Ha akarom elviszem őket a nővéremék gyermekeihez had nyúzzák. Ha akarom masnit kötök a fejükre. Minden helyzethez jól alkalmazkodnak, mert boldog, kutyához méltó életet élnek. Ettől függetlenül nem hinném, hogy egy készültség nélküli betörő bejutna a kertünkbe, vagy onnan élve ki. Kiemelném, hogy készültség nélkül, ugyanis aki nagyon akarja eltávolíthat az útból bármilyen kutyát pl. méreggel. Azt meg magyarázd el kérlek, hogy láncról hogyan őrzi a házat?
Miért nem fogadod meg a jó tanácsokat?
Az a baj, hogy mi itt hiába adunk neked jó tanácsokat! Én is laktam falun! És igen a kutya arra van hogy megvédje a gazdáját és hűséges legyen hozzá! Nálatok ez nem így van! Keveset foglalkoztok vele nincs a család körében! De én nem kioktatni szeretnélek hanem segíteni!
Próbálj vele kicsit több időt száni, kis lépésekben haladj, főleg azért is mert agresszív! Nem kell erőltetni amit nem akar próbálj jutalom falattal. Menny oda hozzá minél többször szeretgesd simogasd jutalmazd! Majd lassan tedd pórázra és csak az udvarotokban sétálj vele játssz vele! hidd el egy idő után megbízik majd benned és szép lassan elfogad! Sok sikert hozzá! Remélem jó barátok lesztek újra! És sok kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!