Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Menhelyről örökbe fogadni?...

Menhelyről örökbe fogadni? Nem néznek állat kínzónak? Hogy tegyem be a kocsiba?

Figyelt kérdés
szeretném megtudni hogy hogyan lehet elhozni egy kutyát a menhelyről. Azt megkérdeztem hogy az örökbe fogadás menete miként zajlik csak még azt nem tudom hogy mivel hozzam el mármint autóval visszük haza csak hogy nyakörv helyett egysoros folytót használnék bár nem szívesen ezt hozzá teszem. Ugyan ott van egy állatbolt a közelben de már szívtam meg úgy hogy lemértem a nyakát és nem állt jól a nyakörv. Természetesen kb. 20-30 percet lenne rajta és csak a kocsiban póráz már van. És azt is szeretném kérdezni hogy hogy gyömöszöljem be autaba mert még a saját kutyámat is nehéz betenni mert még nem ismeri az autót és mikor először betteük nagyon megrémült
2011. jún. 18. 00:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

szia!

Jól teszed, hogy olyat használsz, akár mit is mondanak!

Én is menhelyről fogadtam örökbe, és a sima nyakörvet levetették velem a kutyáról, és fojtósat tettek rá. Mégpedig azért, mert amikor elhozod a kutyát, még nem te vagy a falkavezére, ezért nem is hallgat rád! Normális helyen erre is figyelnek.

Persze, ha már tartod egy ideje, nem kell használni, de első alkalommal jól jöhet!

2011. jún. 18. 07:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, amit én fogadtam örökbe, nagyon nagy testű, mozgékony 1 éves kutya volt, azért adtak rá a menhelyen fojtósat. De jól jött hazáig! Utána beakasztottam a kazánházba, és ott is volt a nyakörv, míg megvolt a kutya. Többet nem volt rá szükség.
2011. jún. 18. 07:57
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
ez kamukérdés és provokáció...
2011. jún. 18. 09:39
 14/14 anonim ***** válasza:

jóisten? fojtónyakörv,ráadásul a szögecses?

ha menhelyről fogadsz örökbe,akkor tuti,hogy az a kutyus elég sok mindenen ment már keresztül,ne okozz neki még nagyobb traumát,

2011. jún. 18. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!