Menhelyről örökbe fogadni? Nem néznek állat kínzónak? Hogy tegyem be a kocsiba?
Te nem vagy ép az biztos. Én biztos nem adnék neked kutyát. Szöges fojtó??! És elárulnád h mi a jó fészkes fenének????
Egyébiránt a legtöbb menhelyen adnak a kutyához valamilyen nyakörvet. Én is kaptam. Plusz ha van már egy kutyád amelyikkel még nem bírsz... akkor minek még egy.
Nem a mostaninál használom hanem egy régebbi kutyámnak kellett mert kölyök korában megtámadta egy másik kutya és ráadásul e pit bull volt mármint az én kutyám. De akkor reggel beugrok valami boltba valami egyszerhasználatosért. Aztán elvisszük nyakörvet venni
Amúgy a mostani kutyámnak ilyenje van de csak dísznek: [link]
Tehát nem vagyok állat kínzó csak éppen ilyenek vannak itthon
A menhelyen egész biztosan segítenek neked. Kérd meg őket, hogy segítsenek betenni a kocsiba, illetve kérdezd meg, hogy nem tudnának e kölcsön adni valami nyakörvet, amíg veszel neki sajátot.
Aztán ha megvan, akkor szépen visszaviszed, vagy elpostázod egy köszönő levél kíséretében:) Én így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!