Mit csinálnátok ha az alomból nem vinnének el x db kölyköt, olcsóért se, ajándékba se?
Az nem rossz, akkor nem belváros a hely tuti, hanem tanyavilág szinte. :-)))
Nekünk a kutyák nyílt terepet őriznek. 30hat mondjuk nagyjából.De az is lehet, hogy többet őriz, akár 600mre is lesnek ha mozgás van. :-))
Ahogy előttem is írták, a tenyésztőknél előjegyzés van.
Egyébként sokan vannak, akik kifejezetten növendék kutyát keresnek, legközelebb én is 5-6-7 hónapos kutyát szeretnék venni tenyésztőtől.
23:32-ös.
Akkor talán roti?
Egyébként ha ki kell adnom +100ezret és utána ugyanúgy megvenni mindent, akkor nem tudnám minőségi tápon felnevelni, zöld kagylóval, csonterősítővel. Amúgy meg fent írtad, hogy ajándékba is szó lehet róla.
Csak annyit,hogyha papír nélküli a kutya, tenyészszemle,szűrés nélküliek a szülők,akkor nem fog kelleni,hiszen rizikós,hogy ráköltenek sok pénzt.
(azt írod, hogy "hibás is vastagon van egy alomban". Hát lehet,hogy nálad. Nálam nem szokott lenni.Esetleg nem tökéletes. Ez a különbség a jó genetikai anyag és a szaporítókutyája közt)
10 16-ra
figyeld írok konkrét példát
tenyésztőnél mikor voltam utoljára kölyköt nézni
10 kutyából
2 harapás hibás
2 színhibás ordítóan már pár hetesen
1 nek volt valami baja ami végett el kellett altatni
1 nél 1 here
akkor miről beszélünk?
ALAPBÓl 6 kutya tenyésztésre nem
a többi négynek meg kitudja mi jöhetett még elő
dehogy nincs hibás, ez teljesen fajta függő. Nálunk nagyon gyakori a színhiba (fiatal a fajta és az ír minta gyakran túlnyúlik)sok alomban van akár 2-3 kicsi is akiknek van egy plusz fehér pötty az oldalukon vagy fehér a fülük...ráadásul a standard úgy lett megalkotva, hogy viszonylag sok nem elfogadott színű kölyök születik (akiknek semmi bajuk) egyáltalán nincs ez figyelembe véve pedig ezek a színek (a túl sok fehérrel ellentétben) semmilyen hígulással illetve genetikai hibával nem járnak.
De pl a "hibás" kölyköket sokkal gyorsabban elviszik ami érthető ha valaki hobby kutyát akar és 1000 euró helyett csak 120 ezret kell kifizetnie.
még a 10 16ra
milyen a fajtád?
mert gondolom én :-))) vannak fajták ahol nagyobb a rés hogy tenyésztésbe mehessen majd a kutya
nem értek hozzá..... de mondjuk 1 ilyen mopsz és társai kaliberü """"semmirevaló"""" kutyánál nem lehet hogy nagyobb a rés????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!