Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet az a pukli az oldalán?

Mi lehet az a pukli az oldalán?

Figyelt kérdés
A kutyám oldalán van egy pukli. Olyan mint a sérv szinte ugyanaz, de viszont az nem lehet mert az a köldöknél van a kutyáknál, neki meg az oldalán. Ma reggel vettem észre. Mi lehet az?
2011. jún. 17. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha mostanában kapott oltást, annak a nyoma lehet.
2011. jún. 17. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Azonnal vidd el a kutyust orvoshoz. Az előző németjuhászomnak is volt egy ilyen pukli, amit meg kellett műteni. Soha nem derült ki, hogy jó vagy rossz indulatú daganat volt, mert nem küldte el szövet vizsgálatra. Évekkel később szegénykémet gyomorrák vitte el, ki tudja volt-e összefüggés a két dolog között.
2011. jún. 17. 15:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Elviszem mert oltást is kell kapnia és akkor majd megmutatom az orvosnak a puklit is.
2011. jún. 17. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Zsírdaganat, de rossz indulatú daganat is lehet. DOKI!:)
2011. jún. 17. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:
jah ma voltam vele dokinál kb 18 40 re értem oda, 2 és fél héttel ezelőtti oltás nyom volt. ma kapott még egy szurit x)
2011. jún. 17. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!