Kutyám oldalán duzzanat?
A fenekébe kapott, de ez a rondaság meg az oldalán van. :\
Kezdő kutyatartó vok, legközelebb ha oltást kap kicsit meg kell maszírozni a helyét?
igen egy kicsit nem árt maszírozni.
Nem rohangált őrölt módon? az egy vérömleny is lehet (a bekeményedés erre vall) ha nekiütközött valaminek. Kb 2hét mire felszívódik
Az én kutyámnak az oltás helyét a doki szokta kicsit meg maszírozni.
Az én puli keverék 4 éves kutyámnak a nyakán ven egy olyan duzzanak. Nekem a doki azt mondta hogy nem kell vele semmit csinálni mivel nem piros és nem fáj a kutyának. De ha valami változást tapasztalaok rajta akkor hívjam mert el kell távolítani. De ugyan olyan már 3 hónapja.
De igen, rettenet mód szaladgál. :D Anyumat is majdnem fellökte egyik nap. Még elég kajla, csak 4 hónapos. Remélem hamarosan elmúlik neki.
Köszönöm az infót a maszírozásról, megfogadom!
Inkabb vidd orvoshoz.. nem akarlak ijesztgetni, de az en kutyamnal kiderult h daganat amit meg kellett muteni.
Ne igy legyen, de az a biztos ha elviszed inkabb megnezetni.
4 hónapos kutyának nincs daganata.
az egyetlen a gyors csontrák lehetne, de az az izületekben kezdődik és az is 6 hónapos korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!