Miért nem akar meg felé fialni a kutyám?
És ha a kutyádból 2 óra múlva elkezd folyni a vér, akkor mit csinálsz? Ott ülsz, és nézed, ahogy elpusztul?
Hívj egy rendes állatorvost!
Olyan hely nincs Magyarországon,ahol ne lenne állatorvos elérhető közelségben.Ha a faluban nincs,feltalálták az autót,vonatot,buszt,lehet igénybe venni.Én is vonattal viszem a kutyáimat,amikor kell,nem halok bele.Ha nincs orvosra pénzed,nem kell kutyát tartani,főleg szaporítani nem.
Koszos,felelőtlen szaporító vagy,mellé még igen primitív is.
Lepontozhatsz,piszkosul nem érdekel,nem az óvodában vagyunk.
15.30-asnak:te is csak egy ostoba,felelőtlen szaporító vagy.Minimum,hogy vemhes kutyát rutinszerűen ellenőrizze doki.
A farkasok között eleve csak a domináns,tehát a legerősebb szuka szaporodik.A mai kutyák meg elég durván el vannak korcsosulva,messze állnak a farkasoktól.
Toleráns határidő a 70. nap, de a 65-től már állatorvossal folyamatosan konzultálni célszerű.
Egyrészt a kutya nem farkas mint ahogy az ember se majom. Én se az erdőben vagy sárkunyhóban szültem meg a gyerekemet. Persze lehetne ott is, de nézzük már hány gyerek halt meg otthonszülésben...az anyáról nem is beszélve.
A kutyáknál is kell az orvosi felügyelet, higiénia stb egy szülés az szülés mindegy, hogy ember vagy kutya teszi. Ugyanannyi esély van a komplikációra.
Fogadok, h az a tipikus kiskutya elásósak vagytok!!!
Az ilyenek miatt, mint te, nézik le a vidékieket, (mint engem is, akinek ivartalanított, normálisan tartott kutyáim vannak) Olyan nincs, hogy nincs állatorvos a szomszédos helyeken. Nézd meg a MAOK honlapján, még az ügyeletes is le van írva, és az összes többi is. Lehet, h vmi baja van a kutyának. Egyébként nem pont 63 napra születnek a kölykök, lehet több is, kevesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!