Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bullmasztiff vagy bordeaux-i dog?

Bullmasztiff vagy bordeaux-i dog?

Figyelt kérdés
Melyik kutyát javasolnátok? Már van egy kutyám és szeretnék egy nagyobb testűt is. Ez a két fajta tetszik a legjobban. A bullmasztiffnál olvastam, hogy agresszív (bár szerintem minden csak nevelés kérdése), ti melyiket ajánlanátok és miért?
2011. jún. 16. 23:55
 1/8 D.O.81 ***** válasza:
100%

A bullmasztiff agresszív... Na ja, ha annak nevelik!

Az az igazság, hogy minden felnőttkori viselkedési formát te alakítasz ki benne.

A bullmasztiff szerintem kicsit nehézkesebb, mint a bordeaux-i de bullmasztiffból még "sport" változatot nem láttam. A bordeaux-nál viszont allergia kialakulására számíthatsz, addig a bullmasztiff meg izületességre hajlamosabb.

Én személy szerint a bordeaux-ira szavaznék.

Sok sikert!

2011. jún. 17. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszolóval értek egyet 99%-ban :)Én azt mondom,hogy a kutya felnőttkori viselkedése nem csak a neveléstől függ,hanem a kutya jellemétől is.Ezért végeznek már kölyökkorban teszteket a kutyákon szakemberek és megállapítsák,hogy melyik lesz jó vakvezető,melyik jó őrző-védő,melyik dominánsabb vagy visszahúzódottabb kutya...De ha komoly tenyésztőtől veszel majd kutyát,az majd jobban felvilágosít a kölykök jelleméről.S te majd,a neked megfelelő jellemet faragod,csiszolod tovább.Sok sikert.
2011. jún. 17. 10:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat :)

Jöhet még...! :)

2011. jún. 17. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:

szia!

nekünk bordeauxi szukánk van (1 éves).IMÁDJUK!!

szerintem is minden csak nevelés kérdése.

imádja a gyerekeket és más kutyákkal is nagyon jól ki jön.a családot nagyon védi.

2 éves fiammal imád játszani

2011. jún. 20. 11:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Egyébként nagyon nyáladzik a bordeaux-i? Jobban mint a bullmasztiff?

2011. jún. 20. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Bordeaux-i dogot szeretnék majd én is.
2011. jún. 20. 15:24
 7/8 anonim válasza:
Bullmastif szerintem az jobb és okosabb
2011. jún. 20. 21:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, bár szerintem az okosság is csak tanítás, nevelés kérdése de az tény, hogy én is inkább bullmasztiff párti vagyok de még igazából mindig nem döntöttem el.
2011. jún. 20. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!