Most, hogy fog kimenni? SOS
Itt van nálam ismerősöm és már el szeretne menni, viszont a kapunkban ücsörög egy nagytestű kutya. Ezzel még nem lenne valami nagy baj, de nem enged ki minket. Tehát amikor ki akartam kísérni már 2 órája akkor is ugrott a kapuhoz, vicsorgott és ugatott. Nem maradhat éjszakára itt, mivel holnap utazik és reggel 5kor már a buszon kéne, hogy legyen és tőlünk hozzájuk 1.5 óra az út.
Hogy engedjem ki őt?
-Fogj egy vödör vizet és öntsd nyakon a kutyát.
-Slaggal locsoljátok le.
Tényleg, belülről nyugodtan dobálhatjátok :D am meg hívj ki egy sintért vagy polgárőrt v vkit aki ilyenkor kinnlehet.
Nekünk 1x az udvarunkra jött be egy ilyen(utánam, kergetve) és a házba is jött volna, szóltam anyunak, aki visítva úgy megcsapkodta a fejét h fél perc és ott se volt :D csak bátran!
Nehogy bántsd....
az előző hozzászólását ne vedd figyelembe szerintem, nem hasznos.
Ha elég bátrak vagytok, akkor csak természetesen sétáljatok ki. Ne féljetek. attól, hogy nagytestű nem biztos, hogy bánt. Kapunk keresztül nézzétek meg, hogy reagál rátok.
De a legfontosabb, hogy tényleg ne mutassátok, hogy féltek.
Milyen fajtA?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!