Szerintetek így jó gazdája lennék?
Ha amikor a telken van akkor teljesen egyedül lenne, szerintem nem érezné jól magát a kutya. Napi 20 óra egyedül, bezárva. Szegény!
Miért nem lehet veled egyből a lakásban?
Átlagosan kb 8 órát lenne velem naponta. De énis ezen gondolkodtam hogy a maradék 16-ban hogyérezné magát egyedül..:/
Azabaj hogy másfélszobás panelban élek testvéremmel és anyummal..és anyaszerint eg ilyen kutsának nem a házba lenne hely felntt korába.. bár ahogy ismerem ugyis befogadná néha-néha a nap 24órájára aztánmeg azlenne a vége hogy velnk lakik majd a házban
Túl sok idő így is, amit egyedül lenne. Igaz egy kerti kutya sincs legtöbb esetben többet a gazdival, de ő látja, hallja mozogni a családot.
Ezenkívül rengeteg a rosszindulatú ember, meg azok, akik ezen fajtával szemben előítélettel vélekednek, tehát könnyen még kárt is tehetnének benne, mivel tudják, hogy Ti nem laktok ott.
Ja és a kutyatolvajokról se feledkezz meg!
Szerintem ki kellene könyörögnöd otthon, hogy veletek lehessen. Sokan tartanak ilyen kutyát lakásban, problémamentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!