Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez hogyvan? (többi lent)

Ez hogyvan? (többi lent)

Figyelt kérdés
miért van az, hogy a most mindjárt 9hetes westie-m az esetek 75%-ban már a pelenkára pisil, de nagydolgát eszébe sem jut ott végezni, ráadásul ugy csinálja, hogy neki tolat a falnak, így azis olyan lesz :( mit csináljak???
2011. jún. 14. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
köss a fenekére valamit. ;)
2011. jún. 14. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tanítsd meg végre nem pelenkába végezni a dolgát!!! Eleve kicsit hülyeségnek tartom, nekem meg 9 hetes border colliem házban volt, és mindig kiment végezni a dolgát, soha nem kellett neki szólni vagy pelenkát akasztgatni rá. Tegnap vettem egy amstaffot, az is automatikusan kaparja az ajtót, és szalad az alomra. Pedig még csak tegnap érkezett, és hiába keltem fel hozzá 3-4 óránként, hogy kivigyem az udvarra vagy az alomra, eszébe sem jutott, majd reggel jött az ichlet...
2011. jún. 14. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Természetellenesnek tartom, hogy egy kiskutyára pelenkát rakjanak... Tudja magától is végezni a dolgát csak meg kell rá tanítani! Nem gyerek ő, hogy pelenkázni kelljen -.-"
2011. jún. 14. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan pelenkára gondolt amit a babákra tesznek, hanem van kifejezetten kutyapelenka ami egy kb 1,5x1 m-es pelenka anyagú lap/fólia és ezt kell a földre tenni, erre végzi néhány kutya a dolgát, amikor a gazdinak nincs ideje munkaidőben kivinni pisilni.
2011. jún. 14. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
...vagy amíg nem lehet levinni az utcára, mert nincs meg minden oltása.
2011. jún. 14. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:

sok függ attól hogy nevelték előző helyen a kutyákat...gondolom a collie és a másik úgy volt szoktatva előtte...

ha tudod és megvan minden oltása pár napig próbálj meg vele sokat lenni az udvaron és utána kiszokik...

nekem a jó időben kinn van az udvaron és azóta kimegy magától a házból ha dolga van neki...

2011. jún. 14. 22:03
 7/9 A kérdező kommentje:
pontosan úgy van, ahogy a negyedik mondja! és nincs még veszetség elleni oltása, tehát nem lehet kivinni, és nem kertes házban, hanem lakásban van. így muszáj volt venni neki kutyapelenkát a gyengébbek kedvéért földre teríthető anyag, ami elszívja a pisit ... ja és még nincs egy hete hogy elkezdtem erre tanítgatni, mert az előző helyről mikor hazahoztuk, akkor nálunk látott először k.pelust és egész jól haladunk, de mondom, nagydolgát még meg se próbálja ott végezni
2011. jún. 15. 06:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy kis darab kakit tegyél a pelusra. A falhoz pedig egy ideig tegyél valamit, ami miatt nem fog tudni rátolatni. Ki tudja, miként élt az alomban, hogy ez alakult ki nála? Le lehet szoktatni.Persze, nem egy-két nap alatt.
2011. jún. 15. 15:02
 9/9 A kérdező kommentje:
én is gondoltam rá, csak az a baj, hogy sokszor játékból rárohan, ráfekszik, húzogatja, és ha nem vagyok ott széthordja a kakit :(
2011. jún. 15. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!