Elmenne vagy visszajönne?
A kutyám naponta viszem sétálni, egy ilyen mező szerű helyen szoktunk sétálni. Senki sincs ott soha!
Arra gondoltam ott elengedném a kutyámat had futkározzon, csak félek nem jönne vissza hanem elszaladna! A behívást még soha nem gyakoroltam vele. De szerintetek mit csináljak? Egyáltalán hol tanuljam a behívást vele?
És ha elengedném elmenne?
21:13-mas: Keverék kutya!
És azt tudom hogy nem szabad utána szaladni! De köszönöm a válaszokat! Akkor már tudom hogy csináljam:))
Egyém is keverék :))És én azt a véleményt támogatom, hogy a keverékek a legkülönbbek és a legokosabbak :) Akármilyen kutyával szembe állítod őket...:) Neked ő az egyetlen és megismételhetetlen!:D
Itt épp integet a drágám:DD
20:50 vagyok.
Én nem azt irtam,hogy futni kell utána,hanem ugy értette,.hogy ha talán futni kellene utána akkor inkább kiabáljon.De mindegy.Én ilyen bevált módszereket nem használtam,nekem igy is nagyon szépen megtanulta.Pedig keverék ő is.Ez most olyan hihetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!