Mien kutyák mostanában a menők? Mármint arra gondoltam
hogy melyiket viszik mostanában a kereskedők nagyon mert
nekünk francia van de az most valahogy nagyon megált.
Én a változatosság kedvéért az ilyen senkiházi szar alakoknak is megajánlanám az ivartalanítást, nem csak a kutyusoknak... :(
2009. márc. 22. 23:53
12/14 anonim válasza:
Ma már kutyaszaporításból szerencsére nem lehet megélni,és az állatvédők is egyre több szaporító telepét derítik fel,koboztatják el a kutyákat.
Most maradt éppen egy barom ismerősömm nyakán egy alom egyébként gyönyörű,szaporított havanese kölyök,mert nem tudta eladni.
Az egyik budapesti kutyaiskola területére jön évente háromszor olasz felvásárló,oda hordják a kölyköket a szaporítók.A felhozatal nagyon kis részét veszik meg.
2009. márc. 26. 16:02
13/14 anonim válasza:
Elég érdekes ez a kérdés, de optimista leszek, és úgy értelmezem, hogy csak kíváncsiságból tetted fel, mondjuk nem annak tűnik. Miért olyan nagyon fontos hogy menő vagy nem menő???? szerintem nincs menő kutya, egy keverék kutyát is lehet úgy szeretni nevelni tanítani sikereket elérni vele, mint a legmenőbb kutyákkal. A kutya nem egy cipő vagy egy ruhanemű ami egy ideig megy és divat és tök jó ha ilyenbe jársz mert menő vagy, aztán hirtelen "megáll" és egy másik divatot kezdesz majmolni. A másik a menő kutyáknál, hogy egy ideig felkapott jajj de jó mert mindenkinek ilyen van szaporitsuk, mert az egyzserű vevő ugyis megveszi törzskönyvnélkül, szarrá szaporítva és utána kimegy a divatból. Komolyan néha elgondolkodom egyes kutyatartókon mert ez már szánalmas. Én nem azért tartok kutyát mert menő kutyát tartatni és menő kutyaiskolába járni, én azért teszem, mert látom hogy a kutyám jól érzi magát. Direkt nem írtam kutyafajtákat, mert szerintem aki otthon van ebben a témában ugyis tudja hogy melyik kutya a "menő" :S
2009. márc. 27. 17:51
14/14 anonim válasza:
pedig sajnos így van, a kutyát ruhaneműként kezelik, mint egy divatot.
amíg megy a reklámban az a bizonyos kutyafajta, addig az lesz a menő, amíg adják azt a filmet amiben az a bizonyos fajta van, az lesz a menő....
aztán egy idő után elfelejtődik és jön egy újjabb fajta.
ja és hogy hozzátegyem, ezek a "menőkutyák" utána a menhelyen kötnek ki, ugyanis a "gazdájuk" sz@rt se tudott a jelleméről, stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!