Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Apport vízből - és ha nem...

Apport vízből - és ha nem hozza vissza, úszol?

Figyelt kérdés
Szóval hogy csináljátok? Ha bedobom a labdát/dummyt a vízbe, és a kutya 5x visszahozza, de hatodjára nem, akkor elveszítem a játékot. Már unom, hogy csomó labdánk emiatt veszett el. Van valakinek tippje, hogy hogy lehet ezt úgy csinálni, hogy ne legyen annyira veszteséges? Gondoltam rá, hogy csak botot fogok dobálni, az nem kerül pénzbe, ha elúszik. Na de akkor mire valók a vízen fennmaradó játékok?...
2011. jún. 14. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
azokat dobáld a medencébe, vagy patakba...ha olyan a kutyád, h nem megy mindig utána a dolgoknak, akkor csak botot dobálj
2011. jún. 14. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
A vízen fennmaradó játékok arra valók, hogy a gazdik szépen megvásárolják őket, ha a kutyájuk nem hozza ki a vízből.Másként miből élnének meg a gyártók?
2011. jún. 14. 13:25
 3/7 A kérdező kommentje:

értem :)

akkor kicsit átfogalmazva a kérdést: hogy lehet azt megtanítani a kutyának, hogy mindig visszahozza? Vagy kössek a játékra hosszú kötelet, hogy ki tudjam húzni? (Erre is gondoltam.)

2011. jún. 14. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
én vhogy egy zsinórral oldanám meg, egy baromi hosszú spárgát rákötsz a labdára, bedobod, ha a kutya bemondja az unalmast, vissza tudod húzni.
2011. jún. 14. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Rászoktatnám a fadarabra, mert ha nem hozza vissza akkor sincs gáz.
2011. jún. 14. 14:19
 6/7 anonim válasza:
én most kezdem hozzászoktatni a kutyámat, az a javaslatom hogy mindennap csak egyszer kétszer dobd be neki, és hozzászokik hogy mindig vissza kell hozni, és később sokszor bedobhatod neki, én madzaggal illetve bottal próbálkozok.., vagy van még egy megoldás, de ez a víztől függ, hogy menj be a játékokért..
2011. jún. 14. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószinűleg annyira nem zsákmányos a kutya, igy hamar elvszti az érdeklődését. Szerintem elég a fadarab.
2011. jún. 14. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!