Innen megérné kutyát venni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy szaporító meg stb. de ők nagyon édesek, kértem képet a szülőkről, ők is gyönyörűek. Szerintetek?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
2011. jún. 14. 12:46
2/27 anonim válasza:
biztosan sok oltást fogsz kapni,de te döntöd el honnan veszel kutyát...
4/27 anonim válasza:
Kicsit drága szerintem. De ha van zsé és tetszenek is, akkor simán.
5/27 anonim válasza:
Az, hogy "édesek" a kölykök nem jelent semmit, attól még ugyanúgy lehetnek halálos betegek, vagy ideggyengék.
Azt meg, hogy gyönyörűek, vagy sem, csak hozzáértők tudják eldönteni és kétlem, hogy te az lennél.
7/27 anonim válasza:
Nem javasolnám. Tudod, most megveszed olcsóbban, aztán kijön rajtuk mindenféle genetikai vagy egyéb betegség, és viheted több százezer forintért orvoshoz, mellé még benne van a kockázat, hogy élete végéig nyomorék marad, vagy meghal. Gondolom te sem szeretnéd. Jobban megéri, már csak anyagilag is 100-200ezerért, egy jónevű, megbízható kennelből, tenyésztőtől venni, aki garanciát vállal a genetikai, örökletes betegségekre, és tényleg megfelelően tartja az állatait, kiállításokra jár velük, és eredményesen is szerepel. Ha nem akarsz ennyit költeni rá, akkor inkább keresd fel a fajtamentőket, és jelképes összegért, vagy ingyen elviheted, ezzel felszabadítva a helyet, és megsegítve egy kis életet.
8/27 anonim válasza:
én nem fizetnék ki 50 ezret egy törzskönyv nélküli kutyáért az biztos...főleg, hogy semmilyen szűrési eredmény nincsen...
9/27 anonim válasza:
Az elsőtől semmiképp (tricorol...lol), a harmadiktól sem valószínű, a másodiknak viszont utána kell járni, ha a szülők tényleg törzskönyvezettek, egy e-mailt vagy telefont megér.
10/27 anonim válasza:
nem éri meg. hol a szűrés? hol a bizonyíték ami alapján megtudhatod h nem testvérek a szülők? és hol a chip? anélkül törvénytelen kutyának gazdát cserélnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!