Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jack russel terrier vagy...

Jack russel terrier vagy beagle vagy sheltie?

Figyelt kérdés

Mozgékony szófogadó kutyát szeretnék akivel dog dancingelnék rengeteg trükköt tanítanék neki és frizbiznék vele. Reggel 10pert futásra és + 20 perc sétára vinném este ismét 30perc séta, napközben pedig 1óra intenzív mozgás(frizbi dog dancingel egybekötve és más kutyákkal játék) + még 1 vagy fél óra séta. Hétvégén pedig egész délutános program. Kirándulni is csak kutyástul.(nem 1. kutyám)

Azt hallottam a russelek makacsok viszont okosak. Mennyire könnyen taníthatók meg egy trükkre(fogékonyak rá?)?

2011. jún. 13. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Sheltie. Csinos is és szófogadó is. Bár ez az én véleméynem, nekem nem jönnek be a terrierek sem egyéb makacsabb kutyák. De ha nem a sheltie akkor a jack russel. A beagleről sem azt mondom hogy hülye de tökéletes szófogadás (ami kell a dogancinghez meg a többihez is) nem az ő világa.
2011. jún. 13. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:

A bejgli valóban nem nagyon szeret szót fogadni, max. kajáért. Persze nevelhető, de nagyon makacs, és megy az orra után. Ha egy komolyabb szagot megérez dogdancing közben, simán elindul utána.

A jack russel nagyon energikus, de szívesen tanul - azonban oda kell figyelni arra nagyon, hogy a fölös energiáit levezesd, ne szedje szét a lakást/kertet.

A sheltieket nem ismerem sajna. :)

2011. jún. 13. 19:39
 3/3 xnorkax ***** válasza:
Én is a sheltiet javasolnám, mert hozzám ő áll a legközelebb a három fajta közül. :) Egyébként mindhárom nagyszerű fajta, de a jack russel és a beagle nehezebben kezelhető, mint a sheltie.
2011. jún. 13. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!