Hogy nyugtassam meg a kutyámat?
javaslok egy RPG vállról indítható rakétát...
Ha nincs helikopter, akkor nincs baj ;)
ez előző 2 javaslattal az a baj, hogy az humánpszichológia.
ez a kutyáknál nem válik be.ha simogatod és kedvesen beszélsz hozzá, az neki dícséret a viselkedésésért/félelemért.nem érti h te azt mondod h jólvan nefélj vagy h rossz kutya. tök mindegy.
a kutyapszichológia azt írja és ceaser is azt javasolja akönyvében h egyszerűwen csak ne foglalkozz vele. azért mert ha te a falkavezér nem félsz akkor neki sem kell. csak állj mellette és nézd a helikoptert. nyugodtan,ha nagyon fél akkor engedd be valahova. de ne simogasd mert azzal csak megerősíted a félelmét.
ugyanezt akartam én is írni, mint a 3., de láttam megelőztek:)
Ki kellene verni a fejekből azt a hozzáállást, hogy a kutyákkal gy kell viselkedni, mint az emberekkel (gyerekekkel).
Bár, valószínűsítem nem te vagy a falkavezér, így ha nem foglalkozol vele, az nem sokat számít, mivel alatta állsz a ranglétrán, ami azt jelenti, hogy ő okosabb, erősebbnek tartja magát, mint te.
Szóval először át kell venni a falkavezérséget, utána lehet a leírtakat alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!