Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kennelből? [collie]

Melyik kennelből? [collie]

Figyelt kérdés

nos 1 rough colliet [skót juhász /collie] szeretnék venni nézelődtem a collie.lap.hu-n de 1ik kennelben sincseladó kölyök [már amelyikről hallottam már -> megnéztem]

tudnátok pár kennelt mondani ahol van még eladó kölyök a mostani alomból?

leginkább házi kedvenc lenne [esetleg ha tényleg szép kutya lesz belőle akkor kiállítás de ez nem cél inkább csak 1 unalom űzési lehetőség ]

Hajdú-Bihar környékén lenne a legjobb de persze nem feltétel

előre is kösz

2011. jún. 11. 23:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nézd, én nem vagyok collie tenyésztő és nem is versenyzek... ergo nem vagyok irigy sem. Szóval nem azért húzom le, mert mindig ők nyernek. Abba pedig ne kételkedj, hogy mi történt meg velünk, és mi nem, mert mi tapasztaltuk... ha ennyire jók a kutyái, akkor minek mondta azt, hogy lehet műtettni, ha nem úgy fejlődik. Azt meg nem firtattuk, hogy mit ért az alatt, hogy nem úgy fejlődik. Ennyi elég volt nekünk.

De úgy látszik, Te eléggé egyoldalúan nézed a dolgokat.

Kedves kérdezőnek pedig azt ajánlom, hogy 3x is gondolja meg, hogy honnan vesz kutyát és inkább többször beszéljen a tenyésztővel, mielőtt beleugrana egy hirtelen jött vásárlásba.

2011. jún. 12. 11:10
 12/13 A kérdező kommentje:

vita off ty :) nekem édes m1 melyik táborba tartozik a kutya kiállítás közelébe nem viszem :) nem vagyok kíváncsi az 1mást fikázó hülye gyerekekbe akik 30-40 éves testben élnek :)[mert az előző 10 hsz alapján ez van ott :)] amíg aranyos az a kutya és egészséges én magasról teszek arra h mm pontosan standard-e ha esetleg futhatnéka lesz akkor agilityre teljesen m1 mivel megyek esetleg ha még nem ölték ki belőlük a terelő ösztönt akkor ott is teljesen m1 h mm pontosan standard-e pl: láttam itt gykn 1 haláli édes sable merle kék szemű skótot: kapásból nem lehetne ilyen színű + kék szemű se [csak ha blue merle] és mégis haláli aranyos :)

nyitramentiről annyit tudok így első ránézésre h: honlap szerkből -5ös volt max :D rég nem láttam már ilyen bénán megírt oldalt 1 normális menüre nem futotta :) queen: ott én most csak 1 15 hónapos kutyát láttam eladóba de az haláli aranyos többit most nézem

2011. jún. 12. 12:57
 13/13 A kérdező kommentje:
marrow collies tricolorok haláli aranyosak :) merle már gazdis :S
2011. jún. 12. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!