Mennyi az ára egy bearded collie kutyusnak kennelből?
Először is, mielőtt végleg elhatároznád, hogy ezt a kutyát szeretnéd, tudnod kell, hogy ez nem egy átlagos kutya.
Naponta, legalább öt órát kell vele foglalkozni, sétáltatni, pásztorkutya révén hatalmas a mozgásigénye, lakásba egyáltalán nem ajánlott.
Nagyon intelligens, így első kutyának nem való, tapasztalat kell hozzá. Szinte kötelező a kutyasuli.
Szőre sok ápolást igényel, heti 1-2-szer mindenképp át kell kefélni, ami nem öt perc. Havonta-kéthavonta pedig kozmetikushoz kell vinni. Ha erre nincs keret, el is lehet felejteni.
Állíthatkuk tehát, hogy tartása nagyon hely-, illetve időigényes, nem tarthatja akárki.
Ha mindezeket figyelembe vetted és nem úgy vagy vele, hogy "nekem akkor is ez kell, mert olyan cuki", hanem tényleg mindent biztosítani tudsz neki, akkor TALÁN ő lesz a neked való fajta.
Na, bevállalod, vagy nem vállalod be? :)
én nem tudom az árát, de első válaszló! Az okoskodás helyett válaszolhattál volna a kérdésre is nem? Hogy mennyibe kerül. Írtál mindent, csak azt nem, hogy mi az ára.
Tudom, én sem válaszoltam a kérdésre, de nem az volt a kérdés, hogy jellemezzük a fajtát, és hogy való-e a kérdezőnek:D:D:D
második vagyok!
Na látjátok, ezért kell kérdezni, mielőtt okoskodtok, nem mindig unatkozó tizenévesek kérdezgetnek ám itt....
Kérdező sok sikert a kutyushoz, és legyen sok örömötök egymásban!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!