Úgy szeretnék egy kiskutyát! Szerintetek kapok? :O
Figyelt kérdés
Úgy szeretnék egy kiskutyát, de a szüleim nem engedik, mert azt mondják, hogy ez a két kutya is sok!!! De viszont kiplakátoltak egy papírt amin vizsla kölykök eladóak és letéptem az aljáról egy telefon számot és apának oda adtam, nem mondott semmit... És nem dobta ki azt a lapot még mindig az éjjeli szekrényén van. Szerintetek majd kapok évzáróra egy kiskutyát??? :O Remélem igen!!!2011. jún. 11. 12:50
11/14 anonim válasza:
Én is 13 éves vagyok. Nekünk 3 kutyánk van, de hallod, sokszor sok is ez a három. :s a mostani eledelárak, orvosi költségek nagyon drágák, és tényleg annyira sok a kiadás. de mi ennyit vállaltunk, becsülettel neveljük őket, igaz nem vagyunk fényes anyagi helyzetbe. gondolj arra,hogyha lenne még egy kutya, valamelyik másik szenvedne hiányt a törődésben.. Amugy tényleg várd ki, türelemmel. jó lenne osztozni a kutyákon.
12/14 anonim válasza:
Figyi, én pl. úgy nőttem föl, hogy soha semmilyen állatunk nem lehetett. Szóval hidd el, sokkal jobb helyzetben vagy.
13/14 anonim válasza:
Ez az! Nekem is mindig választani kellet hogy pl. tengerimalac vagy hörcsög! Egyszerre sose volt 2 vagy több állatunk. De attól még nagyon boldogok voltunk pedig volt hogy évekig nem volt egy állat sem a házban! És te magad mondtad hogy 4 testvéred van nem? Na most 5 gyerek meg 2 kutya az már így is drága mulatság és a szüleid sem pénzből vannak! Az osztozás jó ötlet de ha nem megy kérd meg pár ismerősöd akiknek van kutyájuk hogy foglalkozhass velük.
14/14 anonim válasza:
Ha mindenképp ragaszkodsz egy új kutyához látogas ki egy közeletekben lévő menhelyre és érdeklődj ideiglenes befogadásról.Ha jól tudom akor ilyen esetben a menhely vállal minden felmerülű költséget a tartás folyamán.Ennek csak egy hátránya van,hogy ha befogadná valaki a kutyust oda kell adni.Bár nem egy olyan esetről lehet hallani hogy a család annyira megszereti az ebet hogy inkább befogadja.De ezzel a módszerrel segítesz egy árva kutyának hogy jobb legyen neki.Viszont elötte mindenképp beszél meg a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!