Úgy szeretnék egy kiskutyát! Szerintetek kapok? :O
szeretnél KISkutyát, a többi is volt kicsi, őket már meguntad mert megnőttek mi??
Cukik amig kicsik ha meg nagyok akkor ki vannak rakva meg mehetnek a menhelyre, vagy majd anyádék törödnek velük.
valúszínű azért nem akarnak ujabb kutyát mert azokkal is ők törödnek nem pedig te. neked csak addig kell mig kölyök
Két kutya miért nem elég? Mit nem adnék érte, ha lehetne még egy kutyám... De én felmértem, hogy anyagilag is megterhelő EGY kutyát is tisztességesen tartani, ráadásul nem is lenne megfelelő időm kettő számára.
De neked már ott van a másik kettő. Ők miért nem jók? Vagy addig cuki a kutya, amíg kicsi és aranyos?
Lehet a szüleid azért nem engedik meg, mert gondolj csak bele 2 kutya ellátása mellett, rólatok is kell gondoskodniuk kell, tisztességesen felnevelni. Lehet, hogy egy harmadik kutya már nem fér bele a kasszába.
Én azt javaslom, próbáld meg, megbeszélni a tesóiddal, hogy valahogy "osztozzatok a kutyákon. Ha ők nem érnek rá, vagy nincs kedvük a kutyákat elvinni sétálni/játszani velük, akkor Te szívesen elviszed/lefoglalod őket.
Vagy azt is megbeszélheted a szüleiddel - bár nem tudom mennyi idős a másik két kutya -, hogy ha valamelyik kutya a kettő közül elpusztul, mert már öreg volt, vagy valami betegsége volt, akkor nem a tesódnak vesznek kutyát, hanem Neked. Ha látják, hogy nem erőlteted a dolgot, lehet előbb is kaphatsz kutyát.:)
Én is így voltam vele. Kutyust szerettem volna, egy golden retrievert. Mivel több kutyánk is van, ezért a szüleim tudják hogy milyen megterhelő egy kutyával is foglalkozni. Ezek a kutyák nem csivavák, ezért nem foglalkozom velük.
Aztán énis rájöttem, hogy nem lesz jó ötlet mégegy kutyus.
Nézz körül a hörik, tengerimalacok és nyuszik közt!
Én azóta kaptam egy nyulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!